بگزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قزوین؛ مرتضی روزبه افزود: با توسعه و گسترش فعالیت تعاونی آبزیان در سطح استان میتوان فرهنگ سرانه مصرف ماهی را در بین مردم ارتقاء و سلامت آنها را تضمین کرد.
وی با اشاره به بستر مستعد استان در تولید آبزیان اظهار داشت: از ظرفیتهایهای موجود استان باید برای افزایش تولید آبزیان استفاده کرد تا بتوان مصرف سرانه مصرف ماهی را در سبد غذایی شهروندان بالا برد روزبه بر لزوم انجام اقدامات لازم بمنظور برندسازی تولید ماهی الموت تاکید کرد .
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین نیز گفت: در حال حاضر 400 قنات در سطح استان وجود دارد که میتوان از این ظرفیتها برای پرورش ماهی و ذخیره آب کشاورزی استفاده کرد .
ابراهیمی پاک اضافه کرد : باید با بررسی و مطالعات لازم در حوزه شاهرود از این پتانسل مناسب برای تولید آبزی پروری در استان استفاده کرد .
پارسال بیش از 3 هزار و 236 تن انواع ماهی سردابی و گرمابی و 14 کیلوگرم خاویار وبیش از 22 تن گوشت ماهی خاویاری در استان تولید شد.
سرانه مصرف ماهی در استان قزوین شش کیلوگرم است.
انتهای پیام/ز