به گزارش
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران، زمانی استاندار مرکزی اظهار کرد در جلسه رسیدگی به مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی شهرستان زرندیه با اشاره به اینکه گفتار درمانی راه حل مشکلات استان مرکزی نیست اظهار کرد: مدیران دستگاههای اجرایی استان باید جسور باشند و در تصمیم گیریهای خود از شیوههای کارآمد و ظرفیتهای موجود استفاده کنند و برای ظرفیتهای خالی نیز راه حلهای مناسب را برگزینند.
استاندار مرکزی عنوان کرد: استفاده از فناوری های جدید و طرح های دانش بنیان در احیای واحدهای صدمه دیده ، نیمه تعطیل و تعطیل صنعتی و تولیدی در شهرستان زرندیه باید در دستور کار مدیران قرار گیرد.
استاندار مرکزی ادامه داد: استان مرکزی قطب چهارم صنعتی کشور محسوب می شود اما تعداد زیادی از جوانان این استان از بیکاری رنج می برند که نیاز است مدیران دستگاه های اجرایی و صنایع با تقویت احساس مسوولیت، گفتار درمانی را در فعالیت های خود کنار گذاشته و با برنامه ریزی های کاربردی در راستای خدمت رسانی صادقانه به مردم و حل مشکلات جوانان گام های اساسی بردارند.
زمانی بیان کرد: فرمانداری شهرستان زرندیه باید مسائل و مشکلات شهرک های صنعتی این شهرستان را دسته بندی کند تا با انجام اقدامات کارشناسی، حل این مشکلات در دستور کار استانداری قرار گیرد.
استاندار مرکزی اظهار کرد: خدمت رسانی در نظام مقدس جمهوری اسلامی افتخاری است که خداوند نصیب مسوولان و مدیران کرده است بنابر این برای شکر گذاری و پاسداشت این نعمت الهی باید خدمت رسانی بی منت را سرلوحه امور خود قرار دهند.
وی ادامه داد: مدیران دستگاه های اجرایی و صنایع باید شخصاً در جلسات حاضر شوند و از اعزام معاون و نماینده دستگاه مربوطه خوداری کنند که در صورت مشاهده چنین مواردی با قاطعیت با آنها برخورد می شود.
زمانیدر ادامه با اشاره به مشکلات مطرح شده توسط صاحبان صنایعی که امروز از واحدهای تولیدی و صنعتی آنان بازدید شد، گفت: تمامی مشکلات و موضوعاتی که در این جلسه مطرح شد قابلیت برطرف شدن دارد و باید راهکارهای لازم را اتخاذ و در حل آنان تسریع کرد.
استاندار مرکزی خطاب به صنعتگران گفت: من هم عضوی از مجموعه شما هستم و باید همه دست به دست هم دهیم و با تلاش مضاعف مشکلات را برطرف کرده و در انجام وظایف جدی باشیم.
گفتنی است در این نشست برخی از صنعتگران به بیان مشکلات و موانع پیش روی تولید واحدهای صنعتی و تولیدی خود پرداختند.
تامین برق واحدهای تولیدی و صنعتی، تامین زیرساختهای شهرکهای صنعتی شهرستان نظیر آسفالت معابر و خیابانها و نیز جدولکشی، مشکل قطعی آب، مشکلات ناشی از واگذاری انشعابات آب، گاز و تلفن، طولانی بودن روال اداری اخذ مجوزها، عدم اعمال معافیتهای مالیاتی، ساماندهی ورودی شهرک صنعتی، کافی نبودن ایستگاه آتش نشانی و نیز عدم استقرار پایگاه اورژانس در صورت بروز سوانح و نیز عدم ثبات در قیمت زمینهای واگذاری برای سرمایهگذاری و احداث کارخانجات از جمله مسایل و مشکلات مهمی بود که در این جلسه توسط صنعتگران مطرح و تصمیمات لازم برای برطرف شدن آنان اتخاذ شد.
انتهای پیام/