کم‌خونی در افراد باعث ضعف، افسردگی و کاهش حافظه می‌شود و از جمله علائم ظاهری آن زخم در زبان و دهان و بوی بد دهان است.

دکتر مجید حسن قومی متخصص تغذیه در گفت‌و‌گو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: گوشت‌ها و پروتئین‌ها منابع خوبی هستند که شامل ویتامین‌B12 می‌باشند. 

وی افزود: جذب ویتامین B12 مستلزم فاکتور داخلی معده می‌باشد، در غیر این صورت ویتامینB12 به خوبی جذب نمی‌شود و مصرف ویتامین B12 به دلیل کاهش و کمبود خون در بدن افراد است. 

وی بیان کرد: افرادی که دچار کم‌خونی و یا آنمی می‌شوند،‌گلبول قرمز آنان بزرگتر از حد طبیعی می‌شو که راه درمان آن مصرف ویتامین B12 است که در روده کوچک جذب می‌شود. 

وی در پایان گفت: کم خونی باعث ضعف، افسردگی و کاهش حافظه می‌شود و از جمله علائم آن زخم در دهان و زبان و گاهی اوقات بوی بدن دهان است، گاهی اوقات سالمندان به دلیل کاهش اسیدیته معده ، دچار کمبود این ویتامین می‌شوند که می‌توانند این کمبود را از طریق مصرف گوشت، شیر، پنیر و تخم مرغ تامین کنند. 



انتهای پیام/ 

برچسب ها: کم خونی ، معده ، افسردگی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.