مدير عامل شرکت ذغال سنگ استان کرمان گفت: در مرحله اول خط توليد جديد ، ساليانه 250 هزار تن باطله، فراوري مجدد مي شود و از آن 80 هزار تن ذغال حرارتي بدست مي آيد که به بازارهاي داخلي و خارجي عرضه خواهد شد.
معصومي افزود : دپو شدن باطله هاي ذغال سنگ در 20 سال گذشته ، علاوه بر ايجاد مشکلات متعدد زيست محيطي براي شهرستان زرند و احتمال ايجاد خطر براي اين شهرستان ، فضاي بسياري را نيز اشغال کرده است و با بهره برداري از خط جديد توليد ، بخش زيادي از اين مشکل کاهش مي يابد.
مدير کارخانه ذغالشوئي زرند نيز با تشريح روند احداث اين خط جديد توليد گفت :کارخانه ذغالشوئي زرند در يک دهه گذشته اقدامات ارزشمند ديگري براي افزايش بهره وري و بومي سازي دانش فني انجام داده است که نتيجه آن افزايش 8 درصدي بهره وري کارخانه با سود آوري 8 و نيم ميليارد تومان در سال بوده است.
توحيدي افزايش 25 درصدي ظرفيت خط توليد کارخانه ذغالشويي زرند از 325 تن به 400 تن بر ساعت با سود آوري بالغ بر 3 ميليارد تومان در سال و کاهش ميزان توقف خطوط توليد از 24 درصد به 3 درصد را از ديگر دستاوردهاي کارکنان و مهندسان زحمتکش اين کارخانه دانست.
وي گفت :با بومي سازي دانش فني در چند سال گذشته بيش از 2 ميليارد تومان صرفه جويي ارزي صورت گرفته است.
کارخانه ذغالشويي زرند که در زميني به مساحت 24 هزارو 600 متر مربع در ابتداي شهر زرند احداث شده ، بزرگترين كارخانه فرآوري زغالسنگ ايران است.
ظرفيت اسمي اين کارخانه شستشوي دو ميليون تن زغالسنگ خام در سال است و هم اکنون ساليانه بيش از 500 هزار تن از کنسانتره مورد نياز کارخانه هاي ذوب آهن و کک سازي کشور را توليد مي کند.
واردات ذغال سنگ و کک ارزان قيمت چين به کشور در سالهاي گذشته مشکلات متعددي براي صنعت ذغالسنگ کرمان ايجاد کرده است.
انتهای پیام/