به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران در روزگار نه چندان دور حتی رفتن به پارک محل میتوانست اوقات فراغت جوانان را پر کند اما امروزه گروهی از نسل جوان با روی آوردن به سرگرمیهای گران قیمت از جمله "دور دور بازی" در خیابان با ماشینهای لوکس و یا ورود به فضاهای مجازی و شبکههای اجتماعی وقت خود را سپری میکنند در حالی که اوقات فراغت هیچ گاه به معنی زمانی بیهوده و بدون مسئولیت تلقی نمیشود.
اهمیت موضوع زمانی معلوم می شود که ذهن بیکار به بستری برای ایجاد ناهنجاری ها و به تبع آن آسیبهای اجتماعی تبدیل میشود و به عبارتی "اگر افکار ما، دارای مدیریت مناسب نباشد، به سمت منفیگرایی می رود."
مصطفی فروتن روانشناس در این خصوص معتقد است: اوقات فراغت باید ایجاد رفع خستگی کرده و حال روانی ما را خوب کند. از آنجایی که در جامعه، یکنواختی معضل بزرگی شناخته میشود باید فضایی برای جوانان ایجاد شود که موجب شکل گیری شخصیت فرد شده تا در نهایت شخص به یک تعادل روانی برسد.
* فضای مجازی دنیای حقیقی خیلیها را نابود میکند
خیلی از جوانان نیز برای گذراندن اوقات فراغت خود استفاده از فضاهای مجازی از جمله واتساپ، لاین، وایبر و سایر فضاها را انتخاب میکنند تا جایی که به استفاده از آن محتاج یا معتاد می شوند، غافل از اینکه با این رفتار، افراد خانواده به مرور از هم دور می شوند، در صورتی که این موضوع با اصول اخلاقی و فرهنگ ایرانی – اسلامی سازگار نیست.
* اوقات فراغت نیاز به برنامهریزی دارد
اولین قدم برای استفاده مناسب و مطلوب از اوقات فراغت، داشتن برنامهای منظم و کارآمد است. بسیاری از استعدادها در اوقات فراغت به رفتارهای مفید تبدیل می شود و به رشد اجتماعی کمک می کند و این زمانی محقق میشود که فرد برای گذران اوقات فراغت خود مدیریت و برنامهریزی داشته باشد، چرا که نبودن برنامهریزی در اوقات فراغت نه تنها سودمند نیست، بلکه گاهی اوقات اثار سوء و زیانباری خواهد داشت.
گزارش از زهرا حسینیسرشت
انتهای پیام/
يكم به فكر جواناني باشيم كه تماماً پير شدن الان
ميشناسم جواني كه ٢١ سالشه و ناي حرف زدن نداره
كسي نميخواد به مسئولين برسونه جواني ديكه وجود نداره تو كشور ؟
تا چند نسل پیش افراد ی که به ثروت ودارائیهای زیادی دست پیدا کرده بودند معمولا افرادی بودند که از جوانی وبه سختی کار کرده بودند وبقول معروف یک قرون یک قرون روی هم گذاشته بودند تا توانسته بودند ثروت زیادی برای خود جمع کنند به همین دلیل هم بود که قدر ریال به ریال ان را میدونستند و می دونستند اون رو چطور خرج کنند
فقط يك سوال
تفريح براي جوانان جي هست تو كشورمون ؟
غير از اينها ، چرا كار را بايستي فقط و فقط در كوچه پس كوچه ها و خيابانهاي شهر تهران جستجو كنيم؟
شما کار و ازدواج برا جووونا فراهم کن بینم کسی میره دور دور
یه عهده خوشبخت که ادارات دولتی سرکارن بقیه ول میچرخن
چيكار ميتونيم بكنيم؟
چه تفريحى داريم؟
تفريحمون شده دور دور و قليونو و اينترنت و و و...
هيچكسى به فكر ما جوونا نيست،كه آيندمون چى مى خواد بشه.
وام ميدن ٨٠ ميليون بره خونه از اون طرف بايد ١٦٠ ميليون پس بدى.
با اين شرايط واقعا چجورى ميشه به راه راست رفت وقتى همه راها بستس.
واقعا دوست دارم اين پيام رو بزاريد اگر به كه فكر نميكنم بشه،
٢ سال از بهترين سالاى عمرمونو كه بايد تو سريازى به فنا بديم،بعد از اينكه از سربازى مياييم زير صفريم،نميدونم چى بگم ديگه واقعا.
بنابراین شما اگه جزء اونایی چرا به فکر وام 80 میلیونی هستی و اگه جزء اونا نیستی چرا از اونا دفاع میکنی!!!!
پس خوبه برن معتاد بشن
؟اصن یه درصد فک نمیکنی شاید باباش (حتی نه خودش)برا این پول زحمت کشیده تا خودش و خونوادش ازش لذت ببرند؟تا کی باید تو این فرهنگ گدا مابانه بمونیم؟
این که دیگه عمرا برن سرکار
؟ ؟ ؟
کاپرا ماشین لوکسه؟؟؟