مصرف غذاهای پر پروتئین عامل خطر بسیار مهمی در بروز پوکی استخوان است و این موضوع درافراد سالمند و میانسال نمود بیشتری دارد.

پیمان عزیز محمدی فوق تخصص غدد و متابولیسم در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران تصریح کرد: برخی از عوامل بروز پوکی استخوان تا حد زیادی قابل کنترل نیستند و در مقابل برخی از عوامل نظیر عوامل غذایی را می‌توان کنترل کرد.

وی افزود: پروتئین‌ها بخش مهمی از ترکیبات غذایی هستند که با مقادیر مختلف در غذاها وجود دارند و به لحاظ ارزش تغذیه‌ای، یکی از گروه‌های اصلی غذایی محسوب می‌شوند.

عزیز محمدی تاکید کرد: با وجود فواید پروتئین و اهمیت مصرف آن، اما مصرف غذاهای پر پروتئین عامل خطر بسیار مهمی در بروز پوکی استخوان است و این موضوع در افراد سالمند و میانسال نمود بیشتری دارد.

وی با بیان اینکه نباید در مصرف غذاهای حاوی پروتئین بالا زیاده روی کرد، یاد آور شد: در مقابل باید مواد غذایی که حاوی ویتامین D هستند را بیشتر مصرف کرد.

عزیز محمدی خاطر نشان کرد: برخی از داروهای تجویزی نظیر کورتون که در درمان بیماری‌هایی نظیر آرتروز و آسم استفاده می‌شود نیز ممکن است خطر پوکی استخوان را افزایش دهند.




انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار