شهروندخبرنگار سمنان؛
فیلمی از لحظه وقوع زلزله در گرمسار از نگاه دوربین مداربسته
کارشناس تغذیه بیمارستان بوعلی سینا شهرستان ساری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری گفت:لیمو عمانی سرشار ویتامین ث است واز نظر مقدار این ویتامین ازدیگر مرکبات پیشی گرفته وکاهنده فشارخون وچربی خون است
مظفری افزود:در هنگام افزودن لیمو عمانی به غذا باید تخم های ان درآورده شودزیرا موجب تلخ شدن غذا می شودوبهتر است بعداز پخت آن را نخورید زیرا محل تجمع روغن است ومصرف مداوم ان اضافه وزن به بار می آورد.
وی تصریح کرد: دم کرده ان با گل گاوزبان برای افرادی که فشار خونشان معمولی است با عسل پیشنهاد می شودونیز همراه کردن لیمو عمانی با ماست کم چرب یا یک بشقاب سالادسبزیجات تازه ارزش تغذیه ای آن را افزایش می دهد.
انتهای پیام /ع