خوردن فندق به دلیل فسفر زیاد موجب تقویت مغزمی شود.

کارشناس تغذیه بیمارستان بوعلی سینا ساری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری با اشاره به اینکه مغز فندق 60 درصد روغن داردگفت: مغز فندق دارای موادی مثل کلسیم, آهن,پروتئین,سدیم,پتاسیم وویتامین ب است وهمچنین غذای بسیار خوبی برای مبتلایان به بیماری دیابت نوع دوم به حساب می آید.

مظفری افزود: فندق مقوی روده و دفع سموم بدن است وفشار خون را بالا می برد وروغن فندق برای از بین بردن سرفه وریزش مو مفید است.

به گفته وی خوردن مغز فندق موجب تقویت بدن می شود وروغن فندق نیز برای کبد مفید است.

وی یادآور شد؛ فندق اگر به مقدار کم خورده شود به هیچ وجه مضر نیست ولی زیاده روی در مصرف آن موجب استفراغ ونفخ می شود وافرادی که سرد مراج هستند باید فندق را با آب وعسل وگرم مزاجها با سکنجبین بخورند.

انتهای پیام/گ


برچسب ها: افزایش ، موجب ، تقویت ، فندق
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.