وی سالن های پرورش قارچ را 2 هزار متر مربع عنوان کرد و افزود: با توجه به طبقه بندی های لازم برای تولید قارچ، سطح کشت در متراژ بیشتری صورت می گیرد.
امینی گفت: سالانه 550 تن کمپوست برای تولید قارچ مصرف می شود و 140 تن قارچ از کارگاه ها تولید می شود.
به گفته وی تولید قارچ در کارگاه ها زمینه اشتغال 45 نفر را فراهم کرده که این افراد در کارگاه ها هم اکنون مشغول به کار هستند.
مدیر جهاد کشاورزی بروجرد افزود: ازابتدای آغاز تا تولید قارچ دو ماه طول می کشد و در صورتی که کارگاه ازنظرفنی خوب باشد و همه شرایط مورد نیاز برای تولید قارچ فراهم گردد، شش بار در طول سال کارگاه می تواند تولید قارچ داشته باشد.
وی گفت: خوشبختانه مصرف قارچ در بروجرد در سطح خوبی می باشد چرا که علاوه بر مصرف قارچ های تولیدی ، قارچ های خوراکی از استانهای دیگر به بروجرد وارد می شوند.
امینی خاطرنشان کرد: قارچ دارای خواص زیادی است که مردم با توجه به اهمیت این مواد غذایی، مصرف قارچ را دربرنامه های غذایی خود گنجانده اند.
به گفته وی قارچ های خوراکی تولید شده در بروجرد به صورت تازه مورد استفاده قرار می گیرد.
انتهای پیام/ ا