به گزارش خبرنگار کلینک باشگاه خبرنگاران؛ نتایج یک تحقیق جدید در آمریکا نشان میدهد کاهش میزان مصرف نمک میتواند تا یکسوم احتمال ابتلا به سردرد را کاهش دهد. در این بررسی مشخص شد افرادی که میزان نمک مصرفی خود را به 3 گرم در روز کاهش میدهند، کمتر دچار سردرد می شوند. کارشناسان معتقدند کاهش میزان مصرف نمک احتمال ابتلا به سردرد را پایین میآورد زیرا به تنظیم فشارخون کمک میکند.
برای انجام این تحقیق از 400 نفر خواسته شد برای یک دوره مشخص 9 گرم نمک در طول روز مصرف کنند سپس این میزان به 6 گرم و در پایان به 3 گرم در روز کاهش یافت. همچنین در پرسشنامههایی در مورد عوارضی همچون سردرد، نفخ، خشکی دهان، تشنگی بیش از حد، خستگی، سردردهای خفیف و حالت تهوع سوالاتی ازاین افراد گرفته شد.