مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت:
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت:
دکتر زهرا عبداللهی مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان گروه علمی، پزشكی باشگاه خبرنگاران از رایزنی با شرکتهای لبنی برای تولید پنیر کم نمک و کم چرب خبر داد و گفت: با رایزنی های انجام شده قرار شده که میزان نمک پنیرها از 4 درصد به 2 درصد کاهش یابد چراکه بعد از نان بیشترین منبع دریافت نمک روزانه توسط مردم جامعه پنیر است.
وی در ادامه از تلاش برای کاهش میزان قند نوشابهها خبر داد و افزود: به دلیل ذائقه مردم ایران که بیشتر مزه شیرین را می پذیرند کارخانههای تولید کننده نوشابه، قند زیادی در نوشابه ها استفاده میکنند و همین امر باعث چاقی و اضافه وزن و دیابت میشود.
عبداللهی با اشاره به اینکه تا به حال میزان حداکثر مجاز قند نوشابه در کشور وجود نداشته عنوان کرد: میزان قند نوشابهها در هر برندی متفاوت است ولی میانگین میزان قند استفاده شده بین 12 تا 14 درصد است که در طی رایزنی های انجام شده قرار شد که هر برندی میزان قند به کار برده شده در محصولات خود را 10 درصد کاهش دهد.
انتهای پیام/