به گزارش
گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومي شركت فاضلاب تهران، اصغر ریاضتی مدیرعامل اين شركت با اعلام خبر فوق افزود: هزینه اجرای تونل فاضلاب غرب تهران که با هدف جمعآوری فاضلاب مناطق مرکزی و غرب آغاز شده، از محل اعتبارات بانک توسعه اسلامی و با اعتباری بالغ بر 880 میلیارد ریال، تامین می شود و مساحت تحت پوشش اين تونل بالغ بر ٢٠ هزار هکتار و جمعیت تحت پوششی در حدود ٥/٣ میلیون نفر است.
وی به روش حفاری در این پروژه اشاره کرد و گفت: تونل غرب در عمق متوسط 15تا 34 متر و با قطر 3000 تا 3600 ميليمتر اجرا ميشود كه اين تونل با توجه به مطالعات محیطی و مشخصات هندسی مسیر، برای اولین بار در کشور با بهره گيري از دستگاه TBM سگمنت گذاری حفاري شده که با بتن مسلح پيش ساخته ( سگمنت ) به همراه لايه ضد خوردگي پوشیده می شود.
وی با اشاره به روش حفاره مکانیزه و برتری نسبت به روشهای سنتی تونل سازی گفت: حفاری مکانیزه به لحاظ سرعت پیشروی بالا و دسترسیهای کمتر، نسبت به روشهای سنتی تونل سازی برتری دارد و بلافاصله پس از حفاری، با استفاده از سگمنتهای پیش ساخته و بتن مسلح، بخشهای حفاری شده بصورت اتوماتیک سگمنتگذاری میشود.
ریاضتی افزود: مسير تونل انتقال فاضلاب غرب تهران از تقاطع خیابان سی متری جی با بزرگراه آيتالله سعيدي آغاز و تا بازار مبل يافتآباد امتداد مييابد، در ادامه پس از اجرا در بلوار معلم تا ضلع شمالي بزرگراه آزادگان پيش ميرود و در حاشيه ضلع شمالي بزرگراه امتداد يافته و از رودخانه كن عبور مينمايد.
مدیرعامل شرکت فاضلاب تهران تصريح كرد: اين تونل با عبور از عرض بزرگراه آزادگان در نهايت در حاشيه ضلع جنوب شرقي اتوبان ساوه تا محل تصفيهخانه جنوب غربي تهران (فیروزبهرام) امتداد دارد و قادر است تا حداكثر دبي 22/17 متر مكعب بر ثانيه را به محل تصفيه خانه منتقل نمايد.
انتهای پیام/