به گزارش
گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران، محمد سعيدنژاد در نمايشگاه بينالمللي دريايي گفت: نمايشگاه دريايي با حضور 75 شرکت داخلي و 20 شرکت خارجي برگزار شده است و تا 19 خرداد ادامه دارد.
وي افزود: خوشبختانه حضور بيش از پيش شرکتهاي خارجي در نمايشگاه و عملکرد خطوط کشتيراني طي ماههاي گذشته در بنادر ايران، افق روشني را در زمينه فعاليت بندري و دريانوردي کشور نشان ميدهد.
رئيس سازمان بنادر و دريانوردي با اشاره به استقبال شرکتهاي حمل و نقل دريايي و بندري از نمايشگاه گفت: 8 شرکت بزرگ دريايي مجددا به بنادر ايران برگشتند و فعاليت خود را در بنادر ايران آغاز کردند.
خوشبختانه حضور شرکتهاي بزرگ در حوزه حمل و نقل و صنايع دريايي نشان ميدهد فعاليت اين شرکتهاي در آينده در کشورمان بيشتر خواهد بود.
معاون وزير راه و شهرسازي ادامه داد: خوشبختانه در سالهاي گذشته صنايع دريايي داخلي کشور از رشد بسيار بالايي برخوردار بود و اين تواناييهاي داخلي در کنار تعامل با شرکتهاي بزرگ دنيا ميتواند در تأمين نيازهاي داخلي ايران نقش جدي داشته باشد.
سعيدژاد با بيان اينکه شرکتهاي بزرگي در زمينه ساخت شناور، سکو و تجهيزات بندري فعاليت ميکنند، گفت: توليدات برخي از اين شرکتها در سطح استانداردهاي بالاي بين المللي است که سازمان بنادر و دريانودري به عنوان نهاد حاکميتي توليدات را تأييد و استفاده از اين تجهيزات را در اولويت قرار ميدهد.
سومين نمايشگاه بينالمللي دريايي با حضور عباس آخوندي وزير راه و شهرسازي در شبستان مصلاي تهران از روز شنبه افتتاح شده است.
در اين نمايشگاه 75 شرکت ايراني و 20 شرکت خارجي از 11 کشور ايتاليا، سوئيس، آلمان، مغرب (مراکش)، کرواسي، ژاپن، کرهجنوبي، فيليپين، پاکستان، قزاقستان و امارات متحده عربي توانمنديهاي دريايي خود را به نمايش گذاشتهاند.
ايران با 5 هزار و 800 کيلومتر ساحل و همجواري با بزرگترين درياچه جهان و همچنين قرار گرفتن در مهمترين منطقه دريانوردي (خليج فارس) يکي از کشورهاي منحصر بفرد منطقه محسوب ميشود.
سازمان بنادر و دريانوردي از سازمانهاي زيرمجموعه وزارت راه و شهرسازي به عنوان مرجع فعاليتهاي دريايي کشور با مشارکت دبيرخانه هماهنگي ارگانهاي دريايي کشور اين نمايشگاه را با هدف ارتقاء سطح عملي، فناوري و فرهنگي دريايي و ارائه توانمنديها و دستاوردهاي صنعت حمل و نقل دريايي ايران در محل شبستان مصلاي تهران برگزار ميکند.
بر اساس سند چشمانداز 1404 ايران بايد در جايگاه نخست اقتصادي، علمي و فناوري در منطقه قرار گيرد که اين نمايشگاه فرصتي براي مطرح شدن نام کشور در عرصه تجارت و فناوري دريايي است.
انتهای پیام/
باید توجه بیشتری در جابه جائی جمعیت و استفاده بهتر از این نعمت بزرگ به عمل آید .