غذاهای تابستانی برای افزایش تندرستی

با نزدیک شدن به فصل تابستان و گرما می‌توان از مواد غذایی مناسبی مانند چای، زغال اخته، هندوانه و غیره در جهت کاستن از گرمای این فصل استفاده کرد.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران؛  بر اساس تحقیقات جدید استفاده از ذرت تازه و شیرین به دلیل وجود آنتی اکسیدان موجود در آن مفید است، ‌همچنین ذرت مانند یک عینک آفتابی طبیعی عمل می‌کند  باعث تشکیل رنگدانه ماکولا می‌شود که باعث فیلتر کردن برخی از اشعه‌های مخرب خورشید می‌شود. 

دژانراسیون ماکولا بیماری چشمی است که بدلیل افزایش سن باعث کوری در افراد می شود، که این بیماری با مصرف ذرت شیرین می‌تواند پیشگیری شود. 

نوشیدن قهوه در فصل تابستان می‌تواند تا 10 درصد خطر ابتلا به سرطان پوست در افراد را کاهش دهد. 

مصرف گوجه فرنگی در فصل تابستان در برابر آفتاب سوزان بدلیل وجود لیکوپن، کاروتینوئید باعث می‌شود پوست را از خطر قرمزی و آفتاب سوختگی محافظت کند. 

آب کافی در بدن نیز باعث تقویت حافظه و خنک نگه داشتن بدن در فصل تابستان می‌شود، همچنین مصرف تمشک در فصل تابستان باعث می‌شود کلسترول موجود در خون را به صورت متعادل در بیاورد. 

مصرف یک لیوان چای سرد در طول روز به طور منظم، خطر ابتلا به دیابت و آلزایمر را کاهش می‌دهد و باعث قوی‌تر شدن دندان‌ها و لثه‌ می‌شود.

مصرف زغال اخته تازه در فصل تابستان به دلیل مقادیر بالای آنتی اکسیدان باعث رفع خستگی عضلانی در افراد می‌شود. 



انتهای پیام/ 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار