به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران به نقل از ایسنا محمدرضا یوسفی اظهار کرد: سن مناسب ازدواج برای دختران ۱۸ تا ۲۴ سال و برای پسران ۲۴ تا ۲۸ سال و به طور معمول اختلاف سن 2 تا 6 سال بین دختر و پسر برای ازدواج توصیه میشود و در سایر موارد در کنار مشاوره باید با شناخت و احتیاط بیشتری اقدام به ازدواج کرد.
وی با اشاره به اینکه برخی مردان آنقدر غرق در نیاز جنسی خود هستند که جز روابط جنسی به چیزی دیگری نمیاندیشند، تصریح کرد: آنان در ازدواجشان رابطه جنسی را به رابطهای صمیمانه و بلندمدت در ترجیح میدهند، ولی اینگونه ازدواجها پس از مدتی، به دلیل ارضای نیاز جنسی و برطرف شدن آن، به سردی میرود و از هم میپاشد.
کارشناس مسئول سلامت روان مرکز بهداشت قزوین، رهایی از احساس گناه، افسردگی، تنهایی و فشار اطرافیان و برطرف کردن عطش جنسی را از برخی باورهای اشتباه در مورد ازدواج دانست و بیان کرد: بسیاری از افراد تنها به این خاطر که تنها هستند و از تنها ماندن هراس دارند و یا مایوس هستند تن به ازدواج میدهند و تصور میکنند که ازدواج، مشکلشان را رفع میکند. واقعیت این است که در این شرایط، به طور معمول فرد قادر به گزینش صحیح نیست و احتمال آن که فرد با شخص نامناسبی ازدواج کند، زیاد است و انسان ناامید و تنها، پس از ازدواج نیز تنها خواهد ماند.
یوسفی اضافه کرد: برخی افراد تا آن حد از لحاظ عاطفی تهی هستند که ازدواج موفق با هیچ فردی را احتمال نمیدهند و در نهایت نیز این گونه افراد گرفتار روابط محنتزا و غم انگیزی میشوند که این باور منجر به شکست در ازدواج خواهد شد. معیارهایی همچون مسئولیت پذیری، سن مناسب، داشتن منبع درآمد و سلامت جسمی، روانی و معنوی از مهمترین معیارهای ازدواج هستند که در زندگی افراد نقش اساسی دارند.
کارشناس مسئول سلامت روان مرکز بهداشت قزوین در تشریح مثلث عشق «استرنبرگ» اظهار کرد: سه ضلع اصلی این مثلث شور و اشتیاق، تعهد و صمیمیت است و افراد در صورت دارا بودن هر سه مولفه، میتوانند عشق سالمی را تجربه کنند و در غیر این صورت عشقهای بیمارگون ظاهر خواهد شد و یکی از پیامدهای آن، بدون شک، طلاق خواهد بود.
انتهای پیام/