به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران، دکتر نقیایی کارشناس تغذیه گفت: در ایام ماه مبارک رمضان توصیه می شود
افراد همانند روزهای معمول سه وعده غذا به صورت افطار، شام و سحر مصرف کنند و صرف
غذا برای دفعات کمتر از 2 بار خصوصا در فصل تابستان به هیچ وجه توصیه نمی شود.
نقیایی در مورد ویژگی غذاهای مصرفی گفت: بهتر است غذاهای مصرفی در وعده های سحری
خصوصیت ناهار را داشته باشد تا از ایجاد گرسنگی در طول روز جلوگیری کند، در هنگام
افطار مصرف غذاهای سبک و مختصر شامل گروه های تغذیه ای شیر و لبنیات میوه و سبزی برای
افزایش قند خون توصیه می شود .
کارشناس تغذیه افزود: مصرف شیر گرم فرنی و شیر
برنج نیز سوپ کم چرب حلیم وآش نیز جهت حفظ تعادل فرد روزه دار مفید است.
نقیایی
همچنین استفاده از سبزی و میوه در فاصله افطار تا سحر را ضروری دانست وگفت:ا ین مواد
به دلیل داشتن فیبر و آب برای دستگاه گوارش مفید ومانع بروز یبوست وتامین ویتامین
مورد نیاز بدن می شود وفرد در طول روز احساس تشنگی کمتری می کند.
وی گفت: استفاده از مواد شیرین در وعده سحر
به دلیل تحریک انسولین که موجب هضم زودتر قند وافت قندخون می شود توصیه نمی شود.
نقیایی به عادات غذایی غلط در ماه رمضان نیز
اشاره کرد وگفت: مصرف آب ونوشیدنی سرد برای شروع افطار؛ مصرف غذاهای شیرین فاقد
مواد مغزی مانند زولبیا بامیه؛ مصرف بیش از اندازه چای ومصرف مواد غذایی سنگین
وپرچرب وسرخ کرده علاوه بر تامین نکردن مواد مورد نیاز بدن موجب تشنگی وگرسنگی در طول
روز می شود.
کارشناس تغذیه در پایان خاطر نشان کرد:استفاده
از تغذیه درست در ماه مبارک رمضان مستلزم دو اصل تنوع وتعادل است وبا اجرای برنامه
غذایی صحیح در این ماه میتوان از بسیاری از بیماری ها جلوگیری کرد.
انتهای پیام/گ