وی تصریح کرد : دانشگاهها می توانند سهم مهمی درپیش گیری ازدعاوی خانوادگی ازجمله طلاق داشته باشند که این امر ازطریق سوق دادن دانشجو به تحقیق وپژوهش و تعیین پایان نامه ها درمورد مسائل واختلافات خانوادگی وعوامل موثر درطلاق وراههای پیشگیری از آن باشد.
شکوهی یکی دیگر از عوامل طلاق را بدبینی زوجین نسبت به یکدیگر دانست و افزود : باتوجه به زمینه های اعتقادی موجود در جامعه و آیات و روایات زیادی که پیرامون آن وجود دارد، ضروری است از ظرفیتهای معنوی دراین خصوص استفاده کرد.
این مقام قضائی گفت: باتوجه به اینکه درآستانه ماه مبارک رمضان قرار داریم باید از روحانیون ومبلغین در این حوزه استفاده شود.
وی خاطرنشان کرد : به رغم گذشت بیش از دوسال از تاریخ تصویب قانون حمایت خانواده وتاکید قانونگذار بر ارجاع دعاوی طلاق توافقی به مراکز مشاوره هنوز دراین شهرستان مرکزمشاوره وجودندارد.
وی تاکید کرد: نبود مراکز مشاوره مشکلات زیادی هم برای ایاب وذهاب مردم به شهرستان کهنوج ایجاد کرده و افرادی که تاکنون برای مشاوره به مرکزمشاوره خارج از شهرستان معرفی شده اند موثرنبوده است .
رئیس دادگستری شهرستان منوجان تصریح کرد: در مرکز مشاوره بایستی از نیروهایی که توانایی بالایی دارند استفاده شود ودرصد کمی از آمار طلاق را از طریق مشاوره کاهش دهیم.