به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران از یزد، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری یزد گفت: از انجایی که یکی از وظایف ذاتی دادگستری تعقیب مجرمین است اما دستگاه قضا همچنانکه به وظیفه تعقیب خود می پردازد به بحث پیشگیری هم بها میدهد و خوشبختانه این طرح برای افراد در معرض بزه و آسیبهای اجتماعی و اصلاح و تربیت افراد بزهدیده و همچنین پیشگیری از تکرار جرم نیز بسیار مفید است.
وی ضمن اینکه طرح امید را یکی از طرح های موفق در راستای پیشگیری های فرهنگی دانست، تصریح کرد: انسان ذاتا پاک آفریده شده است و طرح امید سعی دارد انسان را به اصل خود باز گرداند.
وی گفت: اگر کسی پس از طی دوران محکومیت خود و پس از آزادی دوباره به سمت بزهکاری رفت مشخص می شود که هدف زندان برآورده نشده است.
رفاهی، ثمره و نتیجه طرح امید را تحول در مددجویان دانست و اظهار امیدواری کرد: با کمک مرکز مراقبت پس از خروج زندانیان و همکاری اتاق بازرگانی و سایر نهاد های مرتبط مدد جویان فاقد شغل به سمت شغلی مناسب و آبرومند هدایت شوند.
شایان ذکر است در دوره اول اجرای این طرح در زندان یزد 280 نفر از مددجویان در 14 گروه به مدت 30 ساعت تحت پوشش قرار گرفتند.
انتهای پیام/ح