کرمانشاه؛

آغاز طرح نظارتی ماه ضیافت بر کالاهای اساسی

جانشین بازرسی و نظارت اتاق اصناف کرمانشاه از افزایش بازرسی‌ها و نظارت بر بازار در ماه رمضان خبر داد و گفت: بیشتر تمرکز نظارت ما نزدیک افطار و در زمان خرید بیشتر مردم است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران از کرمانشاه، یزدان یزدانی با اشاره به اجرای طرح ماه ضیافت از "28 خرداد" گفت: در این ایام ساعت بازرسی بازرسان ما افزایش پیدا خواهد کرد.

وی از همکاری 12 اکیپ دو نفره در این طرح خبرداد و ادامه داد: این اکیپ‌ها در 2 شیفت صبح و بعد از ظهر بر بازار نظارت دارند و اوج نظارت‌ها نیز نزدیک افطار و همزمان با افزایش خرید مردم است.

انواع گوشت، لبنیات، حبوبات، برنج، زولبیا و بامیه و حلیم و آش از کالاهای تحت نظارت و بازرسی اتاق اصناف هستند.

یزدانی تاکید کرد: در بازرسی‌ها بر گرانفروشی، کم‌فروشی، تقلب، عدم نصب نرخ‌نامه نظارت بیشتری خواهیم داشت.

انتهای پیام/ح

برچسب ها: کرمانشاه ، آغاز ، طرح ، ضیافت ، ماه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.