به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران، علي اکبر حداد زاده افزود: طرح کنترل و نظارت بهداشتي با اعزام و فعاليت بيست وپنج اکيپ ثابت و سيار نسبت به مراکز توليد، توزيع، عرضه و حمل فرآورده هاي خام دامي تا پايان ماه مبارک رمضان ادامه دارد .
وي گفت: اجراي طرح نظارت بر عرضه بهداشتي فرآورده هاي خام دامي با هدف جلوگيري از ورود فرآورده هاي خام دامي غير بهداشتي در سفره رمضان روزه داران اجرا مي شود.
حدادزاده گفت: طبق قانون و بر اساس برنامه ريزي انجام شده تمامي مراکز عرضه فرآورده هاي مختلف خام دامي، کشتارگاه ها، رستوران ها و همچنين مراکز بسته بندي و قطعه بندي فرآورده هاي خام دامي مشمول اين طرح هستند.
انتهای پیام/گ