به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران از قم، جلال سعادتمند دبیر هیئت ورزش روستایی و بازیهای بومیمحلی استان قم با اشاره به اینکه قم دارای 5 بخش تابعه است از تنوع بازی های بومی محلی در بین روستاییان گفت و افزود: در حال حاضر اکثر روستاها و بخشهای تابعه قم از امکانات و فضای ورزشی مناسبی برخوردار هستند و بر اساس آمار اداره کل ورزش و جوانان استان قم، سرانه فضاهای روباز و سرپوشیده موجود در بخشهای تابعه قم از سرانه فضاهای ورزشی موجود در شهر مقدس قم بیشتر است.
سعادتمند در ادامه گفت: تلاش کرده ایم با برنامهریزی مدون در هیئت ورزش روستایی و بازیهای بومیمحلی استان قم از این امکانات و فضاهای ورزشی بهرهبرداری خوبی انجام بدهیم.
وی با اشاره به اینکه توسعه ورزشهای بومی و محلی از یک سو و سرمایهگذاری بر روی گسترش ورزش همگانی و قهرمانی در روستاهای قم در دستور کار هیئت ورزشهای روستایی و عشایری و اداره کل ورزش و جوانان است گفت: هدف از برگزاری جشنوارههای ورزشی در بخشهای مختلف نیز درهمین راستا است و در حوزه ورزش قهرمانی، استعدادهای بسیار خوبی در رشتههای مختلف ورزشی در روستاها دیده میشود تلاش داریم تا ورزشکاران نخبه و مستعدی که دور از شهر و در روستاها هستند را شناسایی کرده و به سطح اول ورزش استان و کشور معرفی کنیم.
سعادتمند به برگزاری جشنواره بازیهای بومی محلی بانوان قم در راستای توسعه ورزش روستاها در قم اشاره کرد و گفت در این جشنواره 90 نفر از بانوان ورزشکار از بخشهای تابعه قم با یکدیگر به رقابت پرداختند.
دبیر هیئت ورزشهای روستایی و عشایری قم از برگزیدگان این دور از رقابت ها گفت و افزود: در رقابتهای والیبال، تیم والیبال بانوان جعفریه موفق به کسب عنوان قهرمانی شد در مسابقات رشته طنابکشی نیز عنوان قهرمانی به تیم بخش سلفچگان رسید و تیمهای کهک و بخش مرکزی در ردههای دوم و سوم قرار گرفتند و در مسابقات هفت سنگ بخش خلجستان قهرمان شد و تیمهای کهک و بخش جعفریه عناوین دوم و سوم این جشنواره را کسب کردند.
مراسم پایانی و اهداء جوایز تیمهای برتر این جشنواره با حضور معاون توسعه امور ورزش اداره کل ورزش و جوانان استان قم، رئیس اداره ورزش روستایی و مسئول ورزش بخش خلجستان برگزار شد.
انتهای پیام/ح