به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران از ساری؛ هلو از تیره گل سرخ است.
هلو مقدارفراوانی ویتامین A دارد و همچنین حاوی ویتامینهای C،B2،B1 نیاسین و مواد معدنی شامل کلسیم، آهن، فسفر، پتاسیم و سدیم است.
هلو اختلالات خون را مرتفع می کند و سوء هاضمه را برطرف می کند.
هلو روده ها را شستشو می دهد، سبب تحریک حرکتهای موجی شکل روده بزرگ می شود و عمل دفع را آسان و یبوست را برطرف می کند.
از انتخاب هلوهای سبز اگرچه بعد از چند روز نرم می شوند باید صرفنظر کرد و هلوهای سبز به اندازه ی هلوهای زرده تیره یا نارنجی یا بنفش شیرین نیستند.
البته هلوهای رسیده سردرختی با رنگ تیره بهتر هستند.
طبیعت میوه هلو سرد است و برای افراد گرم مزاج بخصوص آنانکه طبیعت گرم و خشک دارند مفید است.
هلو ترشح و دفع صفرا را در افراد صفراوی آسان می کند و درتقلیل حرارت کبد و کلیه مؤثر است.
از برگ هلو می توان عصاره تهیه کرد و این عصاره انگلهای روده را از میان می برد.
انتهای پیام/ح