از بین رفتن مواد غذایی و تبدیل آن به زباله به لحاظ اقتصادی، زیست محیطی و اجتماعی به عنوان یک معضل جدی در جهان امروز مطرح است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران به نقل از صبحانه: از بین رفتن مواد غذایی و تبدیل آن به زباله به لحاظ اقتصادی، زیست محیطی و اجتماعی به عنوان یک معضل جدی در جهان امروز مطرح است.

بر پایه گزارش سال گذشته سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو)، هر سال حدود یک سوم از کل غذا برای مصرف انسانی که تقریبا بر 1.3 میلیارد تن بالغ می‌شود به هدر می‌رود و در نتیجه انرژی، آب و مواد شیمیایی مورد نیاز برای تولید و پاکسازی آن نیز بیهوده مصرف می‌شود.

به گفته نهادهای سازمان ملل، این میزان مواد غذایی برای سیر کردن 800 میلیون گرسنه در جهان کافی است.

همچنین میزان کربن تولید شده از غذای اتلاف شده برابر با 3.3 میلیارد تن دی اکسید کربن در سال است. اگر این میزان کربن توسط یک کشور تولید می‌شد، در این صورت در رتبه سومین منتشر کننده بزرگ گازهای گلخانه‌ای در جهان پس از چین و آمریکا قرار می‌گرفت که نشان می‌دهد استفاده بهینه از غذا تاثیر قابل توجهی در تلاش‌های جهانی برای کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای و محدود کردن روند افزایش گرمای زمین خواهد داشت.

فائو هزینه غذای اتلاف شده به جز ماهی و غذای دریایی را بر مبنای قیمت‌های تولیدکننده 750 میلیارد دلار در سال برآورد کرده است.

نهادهای غذایی سازمان ملل توصیه کرده‌اند مصرف‌کنندگان با رعایت کردن توصیه‌های ساده مانند برنامه‌ریزی تهیه غذا و لیست خرید، در این تلاش جهانی مشارکت داشته باشند.

در این گزارش تصویری به مساله دور ریز غذا در رستوران های شهر تهران پرداخته شده است.


اصراف غذا در رستوران‌ ها +تصاویر


اصراف غذا در رستوران‌ ها +تصاویر



اصراف غذا در رستوران‌ ها +تصاویر


اصراف غذا در رستوران‌ ها +تصاویر



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.