احتمال بروز بی حالی به علت ساعات زیاد روزه داری در ماه رمضان بسیار شایع است.

پیام فرح بخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران بیان کرد: به علت اینکه در ماه رمضان روزانه 17 ساعت آب و غذا به بدن روزه داران نمی‌رسد احتمال بروز بی حالی بسیار شایع است.

وی افزود: یک علت این بی حالی این است که یک نظم جدیدی در مصرف مواد غذایی ایجاد شده و این امر باعث مصرف نامناسب مواد غذایی می‌شود که رفته رفته با عادت کردن به این نظم جدید غذایی بی حالی کمتر می‌شود.

وی افزود: عده‌ای عادت به خوردن سحری ندارند و این باعث می‌شود در آخر شب یک وعده غذا مصرف کنند و همچنین عدم مصرف مایعات کافی به تعداد8 تا 12 لیوان نیز از عواملی هستند که باعث بروز بی حالی در روزه داران می‌شود.

فرح بخش گفت: در صورتیکه احساس ضعف و بی‌حالی شدیدی بر فرد روزه دار غلبه کرد می‌تواند از آمپولها یا قرص‌های ویتامین بعد از وعده افطار استفاده کند.

وی خاطر نشان کرد: توصیه می‌کنم برای رهایی از بی حالی در ماه رمضان مصرف قندهای پیچیده مثل قند و شکر را محدود کنند و به جای آن از نان و برنج و ماکارونی استفاده کنند.




انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه
۱۰:۴۱ ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۹
چقدر مطلب غیر علمی بود.
اتفاقا برنج و خصوصا ماکارونی این سستی و کرختی رو زیاد میکنن.
Iran (Islamic Republic of)
جهان آرا
۱۳:۵۲ ۰۸ خرداد ۱۳۹۷
روزه دین انسان نسبت به جسم خودشه
مثله سرویس خودرو در یک بازه کارکرد
بدن و سیستم گوارش و سیستم های تولید کننده هورمون ها نیز با روزه داری تضمین و تقویت میشن
حتی اگر کامل نمیگیرید تا جایی که توانش رو دارین بگیرین نیازی نیست تا اذان مغرب صبر کنید این نظر منه دوستان و عزیزان اختیار دار خودشونن
روزه حق النفسه و حق الله نیست
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۴:۱۶ ۱۴ خرداد ۱۳۹۶
قند و شکر از ساده ترین قند ها هستند!!
Iran (Islamic Republic of)
unknowned
۱۲:۵۴ ۰۹ خرداد ۱۳۹۶
چه مطالب چرت و بی معنی.خجالت بکشید
-
saleh
۱۲:۵۴ ۰۲ تير ۱۳۹۴
سلام .مگه قند و شکر قندهای ساده نیستند؟!!!!!!!!!