در جلسه مشترک وزرای بهداشت و جهاد کشاورزی مطرح شد؛

تاکید بر توسعه پایش ها و کاهش آلاینده ها در فرآورده های کشاورزی و غذایی

با حضور وزرای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و جهاد کشاورزی بر کنترل مصرف سموم و کودهای کشاورزی به منظور کاهش آلاینده ها در فرآورده های کشاورزی و غذایی تاکید شد.

تاکید بر توسعه پایش ها و کاهش آلاینده ها در فرآورده های کشاورزی و غذاییبه گزارش گروه علمی،‌ پزشكی باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا،با توجه به تشکیل کارگروه های مشترک دو وزارت خانه بهداشت و درمان و جهاد کشاورزی درخصوص رسیدگی به نحوه مصرف و کنترل سموم و کودهای کشاورزی، وزرای این دو وزارت خانه بر ادامه فعالیت این کارگروه ها تاکید کردند.

براساس این گزارش، عمده تصمیمات اخذ شده در این جلسه درخصوص توسعه پایش ها و اقدامات اجرایی برای کاهش آلاینده ها در فراورده های کشاورزی و غذایی می باشد که مقرر شد بخشی از تصمیمات گرفته شده اجرایی شود.

گفتنی است در این جلسه معاون وزیر و رئیس سارمان غذا و داروی وزارت بهداشت و همچنین تنی چند از مسئولین دو وزارت خانه حضور داشتند.



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار