به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران از ساری؛ به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، فرهادی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قائم شهر، مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز زمین های کشاورزی را یکی از مهمترین اهداف اجرای طرح های یکپارچه کردن زمین های کشاورزی دانست و گفت: اساس اجرای این طرح بر همکاری، توجیه و ارتقاء دانش فنی مدیریت کشاورزی و کشاورزان استوار است.
فرهادی افزود: با اجرای طرح یکپارچه سازی زمین های کشاورزی، الگوهای اقتصادی مدرن در سطوح بزرگتر انجام می شود و این امر سبب افزایش انگیزه کشاورزان برای تولید می شود .
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قائم شهر با تاکید بر اینکه اجرای این طرح مهمترین عامل در مقابله با پدیده تغییر کاربری زمین های کشاورزی است گفت: تغییر کاربری تهدید جدی است که کشاورزی مازندران را با خطر مواجه کرده است.
فرهادی با بیان اینکه اجرای این طرح 20 درصد هزینه تولید کاهش پیدا می کند گفت: با توجه به هماهنگ کردن عوامل تولید، میزان تولید محصولات کشاورزی یک و نیم تا دو برابر افزایش پیدا می کند که این امر سبب می شود کشاورزان واحدهای بهره برداری خرد، خود را به واحدهای اقتصادی نزدیک تر کنند.
وی تصریح کرد: اجرای طرح یکپارچه سازی زمین های کشاورزی مصرف بهینه آب و چند کشت نمودن
زمین ها، افزایش ضریب ورود مکانیزاسیون در راستای کاهش هزینه تولید و افزایش درآمد تولید، توسعه پایدار کشاورزی و اشتغالزایی مولد را به همراه دارد.
وی شکل هندسی مزارع برای افزایش ورود ماشین آلات در توسعه مکانیزاسیون، ایجاد جاده های دسترسی به مزارع و احداث زهکش های مناسب را از مزایای اجرای طرح تجهیزو نوسازی زمین های کشاورزی عنوان کرد.انتهای پیام /س