وی تصریح کرد: گسترش صنایع تبدیلی و تکمیلی با ایجاد فرآیندهای فرآوری و بسته بندی یکی از موثرترین گزینه های کاهش حجم ضایعات محصولات کشاورزی محسوب می شوند.
حصاری ادامه داد: کارشناسان صنایع تبدیلی را در ثبات بازار و توسعه صادرات موثر می دانند.
مدیر گروه صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: صنایع تبدیلی عامل مهمی در
فرآوری محصولات کشاورزی است و با تبدیل و فرآوری محصولات کشاورزی ضمن تولید مواد غذایی و سایر فرآوردههای با ارزش افزوده بالا، امکان نگهداری و حمل و نقل آسان محصولات فراهم می شود.
حصاری تاکید کرد: باید از صنایع تبدیلی بهره گرفت تا با تبدیل محصولاتی که عرضه مستقیم ندارند، می توانیم با بسته بندی مناسب و ایجاد ارزش افزوده، ضایعات کشاورزی را کاهش داد.
انتهای پیام/ح