استفاده از گوشی‌های هوشمند از جمله تلفن های همراه اندروید و آیفون طبق مصوبه مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه کشور از سال تحصیلی جدید ممنوع شد.

به گزارش حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران، در عصر ارتباطات شبکه‌های اجتماعی پیشرفت قابل توجهی کرده و بسیاری از افراد این شبکه‌ها علاقه‌مند شده‌اند. این مسئله به حدی فراگیر شده که دانشجویان و طلاب سر کلاس درس خود به جای گوش دادن به فرامین اساتید با گوشی‌های خود مشغول اند و از آموزش‌ دروس جای می‌مانند و همین امر سبب پایین آمدن کیفیت علمی آینده‌سازان کشور می‌شود.

حجت‌الاسلام سید جلال بنی‌هاشمی، مدیر حوزه علمیه نبی اکرم در گفتگو با خبرنگار قرآن و عترت باشگاه خبرنگاران، گفت: طلاب حوزه‌های علمیه باید به دنبال کسب علم باشند تا بتوانند آموزه‌های دینی را به خوبی فرا گرفته و آن را تبلیغ کنند. هنگامی که طلبه‌ای در سر کلاس درس فکر و ذهنش مشغول کار با شبکه‌های اجتماعی وایبر و غیره می‌شود، دچار افت تحصیلی خواهد شد و متأسفانه بعضی از این طلاب جوان به صورت ناخواسته در این عمل خود زیاده‌وری می‌کنند و موجبات ناراحتی اساتید حوزه را به وجود می‌آورند.

وی تصریح کرد: این مصوبه کمک بزرگی به طلاب جوان می‌کند و سبب دور شدن آن‌ها از مشغله‌های دنیوی می‌شود.

حجت‌الاسلام محمد حسین زمانی انوری؛ مدیر حوزه‌ی علمیه موسی ابن جعفر با اشاره به فواید اجرای دستور‌العمل ممنوعیت استفاده از گوشی‌های اندروید اظهار داشت: این مصوبه مدت‌ها در معاونت آموزش‌ حوزه مورد بررسی قرار گرفت که ورود گوشی‌های اندروید باید کاملاً آزاد باشد یا آن را به طور کامل ممنوع کرد که نهایتاً به علت پرت شدن حواس طلاب جوان در کلاس درس آن‌ها تصمیم به جمع‌آوری گوشی‌های هوشمند در حوزه‌های علمیه برای کشور گرفته شد.

وی تصریح کرد: وقتی که طلاب جوانی کلمه‌ای را در اینترنت جستجو می‌کند ناخواسته کلمات انحرافی دیگری هم به چشم او می‌آید که این مسئله سبب دور شدن آن جوان از معنویات حوزه می‌شود.

حجت الاسلام زمانی انوری یادآور شد :حوزه‌های علمیه به هیچ وجه با پیشرفت تکنولوژی و ارتباطات مخالف نیستند و مسئله مهم از منظر رؤسای موزه متمرکز کردن فکر طلاب جوان به مباحث علمی است.



انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار