در باشگاه خبرنگاران بخوانید؛

واکنش هنرمندان به طرح مسئله اعتیاد در سینما / حرمت بازیگران و هنرمندان را باید نگه داشت

با توجه به علاقه‌ای که مردم به بازیگران دارند، درست نیست حاشیه‌هایی در جهت تخریب موقعیت شغلی و اجتماعی آن‌ها درست کرد.

حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران - اشکان منصوری- چند هفته‌ای است که برخی مجلات و سایت‌های خبری به موضوع اعتیاد در  ميان اهالي سینما پرداخته‌اند. این مقوله هر از گاهي مورد توجه قرار مي گيرد و حرف و حديث هايي در رابطه با اين موضوع به ميان مي آيد.طبيعي است كه در اين راستا برخی از هنرمندان واکنش نشان دهند و نكاتي را در دفاع از صنف خود داشته باشند که در ادامه گفتگوي ما با چند هنرمند را مي خوانيد.

محمود پاک‌نیت بازیگر سینما در این باره به خبرنگار ما گفت: هدف کسانی که در این عرصه وارد مقوله اعتیاد می‌شوند خراب کردن و زیر سؤال بردن عرصه هنر و شخصیت بقیه هنرمندان است که اسم این افراد را هنرمند و یا فعال هنری می‌توان گذاشت.

وی افزود: کسی که به سراغ مواد مخدر می‌رود بی‌فرهنگ است و کسی که بی‌فرهنگ است نمی‌تواند فرهنگ را بین مردم و مخاطبان رواج دهد.

پاک‌نیت ادامه داد: با همه این تفاسیر به شخصه کمتر بازیگری را دیده‌ام که در این مسائل یعنی اعتیاد به مواد مخدر وارد شود و درصد بسیار کمی را می‌توان در بین بازیگران مشاهده کرد.

وی در خصوص هجمه برخی سایت‌ها و مجلات به بازیگران در مورد مصرف مواد مخدر اظهار داشت: هر کسی در روزنامه، سایت و یا مجله‌ای مطالبی درج می‌کند؛ به نظر من پرداختن به این  موضوع با رویکرد تهمت و افترا و همهمه انداختن بین مردم کار غلطی است و باید حرمت افراد نگه داشته شود.

لزوم جلوگيری از تخريب موقعيت شغلی هنرمندان

مهران رجبی در این خصوص به خبرنگار ما گفت: اعتیاد یک نوع بیماری است که در جامعه وجود دارد بنابراین بازیگران ما هم جزو همین اجتماع و مردم هستند و برای ما نگران کننده است که مردم ما درگیر این بیماری شوند.

وی افزود: در همه اقشار و صنوف مختلف بیماری اعتیاد وجود دارد و نکته جالب اینجا است معمولاً مقوله اعتیاد در بین بازیگران نسبت به حضور بیماران معتاد در دیگر مشاغل کمتر است.

رجبی ادامه داد: با توجه به علاقه‌ای که مردم به بازیگران دارند، درست نیست حاشیه‌هایی در جهت تخریب موقعیت شغلی و اجتماعی آن‌ها درست کرد.

وی افزود: تا آنجایی که من با بازیگران و گروه‌های مختلف کار کردم درصد بسیار بسیار ضعیفی از بازیگران ما درگیر این بیماری هستند.

رجبی در خصوص برخی مطالب که در بعضی سایت‌ها و مجلات ثبت شده و به بازیگران تهمت اعتیاد زده‌اند، گفت: به هر حال بعضی مواقع یک خبرنگار مطلبی را از خودش یا از روی غرض‌ورزی و یا غفلت ارائه می‌دهد و به جای اینکه دنبال راه حل برای رفع این بیماری باشد و راه‌کار ارائه دهد بزرگنمایی کرده و شأن افراد هنرمند را زیر سؤال می‌برد که این موضوع به هیچ عنوان کار صحیحی نیست.

وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم که غفلت در کار باشد نه غرض‌ورزی. همه باید با دید بیماری به موضوع اعتیاد نگاه کنند.

نباید با آبروی هیچ شخصی بازی کرد

داریوش ارجمند در خصوص اعتیاد هنرمندان به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: در بین کسانی که پیرامون من هستند بیمار معتاد به مواد مخدر وجود ندارد.

وی افزود: تحقیق و بررسی و مواخذه افرادی که به هنرمندان ما تهمت می‌زنند کار وزارت ارشاد، خانه هنرمندان و خانه سینما است.

ارجمند ادامه داد: مگر در بین صنوف مختلف این بیماری وجود ندارد که فقط هنرمندان را مد نظر قرار می‌دهند؟ مگر غیر از افراد هنرمند صنف دیگری در جامعه نیست که هنرمندان باید مورد هجمه قرار بگیرند؟

وی افزود: با فرض اینکه این مشکل موجود باشد نباید با آبروی هیچ شخصی بازی کرد بلکه باید به عنوان یک بیماری به موضوع اعتیاد نگاه کرد و در جهت رفع آن تلاش کرد.

ارجمند گفت:‌ راه انداختن جنجال و بی‌احترامی کردن نسبت به هنرمندان در زمینه‌های مختلف کار اشتباهی است. باید بدانیم دو قشر هستند که مردم و جامعه ما را شادمان می‌کنند یکی ورزشکاران و دیگری هنرمندان هستند پس نباید شأن و شخصیت آن‌ها را چون در معرض دید بیشتری هستند زیر سؤال ببریم.

این بازیگر عنوان کرد: باید دید خود کسانی که این مطالب را می‌نویسند و اشاعه می‌دهند چه کاره هستند؟ باید از آن‌ها پرسید آیا شما واقعاً مسلمانید و قصد شما امر به معروف است؟

وی افزود: پرداختن به موضوع بیماری اعتیاد و رفع آن به خوبی و توسط صدا و سیما و تلویزیون چند سالی است که انجام می‌شود، پس باید به این دایه‌های بهتر از مادر گفت که شما به کار خودتان برسید.

ارجمند در پایان خاطرنشان کرد: افشای فاسد افسد است، جمله‌ای است که چندین بار و در محافل مختلف توسط رهبر معظم انقلاب و برخی افراد مهم و با فرهنگ گفته شده که ما باید در همه زمینه‌ها آن را مد نظر قرار داده و از آن پیروی کنیم.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
حقیقت
۱۲:۵۵ ۰۵ تير ۱۳۹۴
باسلام:اعتیاد این قشر از جامعه به ما ربطی نداره .اما واژه هنر مند را بی ارزش نکنید .هنرمند واقعی خطاطان ونقاش ها ومعرق کارها وقالی بافهای روستایی هستند .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۱ ۰۵ تير ۱۳۹۴
کارشون سخته خوب!!!!!!!!!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
عرفان
۰۹:۴۲ ۰۵ تير ۱۳۹۴
باسلام
متاسفانه تعداد ناچیزی از هنرمندان ما به مواد مخدر اعتیاد دارند و این مطلب واقعیت دارد. بهتر است این تعداد قلیل با اراده و عزم راسخ این بلای خانمانسوز را از خود دور کنند.انشاء الله
Iran (Islamic Republic of)
غامض
۰۳:۴۹ ۰۵ تير ۱۳۹۴
اعتیاد و معتاد بی فرهنگ شد . واویلا پس اونا چی ....
Iran (Islamic Republic of)
علیرضا صادقی
۰۲:۲۸ ۰۵ تير ۱۳۹۴
یا معتادان بازیگرند یا بازیگران معتادند
Iran (Islamic Republic of)
علیرضا صادقی
۰۲:۲۲ ۰۵ تير ۱۳۹۴
ما که هر چه بازیگر دیدم معتاد بودند
Iran (Islamic Republic of)
پارسافر
۰۰:۴۱ ۰۵ تير ۱۳۹۴
منظورشون اعتیاد به شیشه و کراک و تریاک و...نیست.خیلی بازیگرا واقعا جوگیرمیشن مثلا گیس میذارن،پیراهن تا زانو زیرکت می پوشن،لباسهای پرجیب میپوشن،شال 5 متری دورگردن میندازن،مدل ریش و سبیل غیر عادی میذارن،کفش لنگه به لنگه می پوشن..... اینا یعنی اعتیاد به ؟؟؟؟؟؟؟؟
Iran (Islamic Republic of)
داود
۱۵:۵۱ ۰۴ تير ۱۳۹۴
واقعا متاسفم که بعضی ها اینقدر راحت با آبروی مردم بازی میکنند
آخرین اخبار