غلامعلی بثکی متخصص طب سنتی در این باره میگوید: افراد باید در فصل گرما خصوصا در ماه مبارک رمضان برای تامین کمبود آب بدن خود نوشیدنیهای مناسب این روزها را میل کنند.
وی ادامه داد: شربت عسل، خاکشیر، آب پوست هندوانه، دم نوش و چای سبز از بهترین نوشیدنیها برای این فصل است.
وی تصریح کرد: خاکشیر حاوی دانههای کوچکی است که برای رفع عطش بسیار مناسب است، همچنین شربت بسیار مفید عسل هم که از مخلوط آب، عسل و لیموترش درست میشود برای تامین ویتامین"B"، کلسیم، آنتی اکسیدان و مواد آلی و معدنی بدن بسیار مفید فایده خواهد بود.
بثکی افزود: چای سبز، نوشیدنی ضدباکتری، ضد تورم ، ضد عفونت، ضد افسردگی، ضد آلزایمر، پایین آورنده فشار خون، محرک تنفس و ضد قند بوده و برای افرادی که معدهدرد دارند مفید است.
این متخصص طب سنتی با بیان اینکه پوست انواع میوهها حاوی فیبر و آنتی اکسیدان بوده و برای بهبود عملکرد سیستم گوارشی مورد استفاده قرار میگیرد، گفت: پوست هندوانه هم برای پایین آوردن تب و رفع تشنگی در تابستان استفاده میشود.
وی در پایان توصیه کرد که افراد در ماه مبارک رمضان کمتر گوشت و لبنیات بخورند و بیشتر از میوه و سبزیجات برای تامین ویتامین و کمبود آب استفاده کنند.
انتهای پیام/