معاون فنی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت:برای پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو مردم گوشت مورد نیاز خود را از مراکز معتبر خریداری کنند.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران از کرمانشاه؛ معاون فنی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت:بیماری تب کریمه کنگو یکی از بیماری‌های مشترک بین انسان و دام است که ویروس آن نوعی "کنه" است.

امیری گفت: اگر افراد نسبت به سلامت گوشتی مطمئن نیستند لازم است قبل از مصرف آن را به مدت 24 ساعت در دمای معمولی یخچال (صفر تا 4 درجه سانتی‌گراد) نگهداری کنند تا اگر به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو آلوده باشد، این آلودگی از بین برود.

وی افزود :باید با سم‌پاشی در مناطق گرمسیر و مرزی که در معرض خطر بیشتری هستند از مواجه شدن با این بیماری پیشگیری شود.

انتهای پیام/ح

برچسب ها: کرمانشاه ، بیماری ، تب ، کریمه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.