به گزارش
حوزه نفت گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان؛ به نقل از روابط عمومی وزارت نفت عباس شعری مقدم با بیان این که هم اکنون برنامه وسیعی برای توسعه صنعت پتروشیمی طراحی شده است، گفت: با تشدید تحریمهای بین المللی در یک دهه اخیر برنامه های توسعه ای در این صنعت تاحدودی متوقف بود، بنابراین با نهایی شدن مذاکرات هسته ای میان ایران و کشورهای گروه ١+٥ به سرعت برنامه های توسعه ای را به پیش میبریم.
وی با بیان این که هم اکنون بسیاری از سرمایه گذاران خارجی برای سرمایه گذاری در صنعت پتروشیمی کشورمان ابراز تمایل کردهاند، گفت: اگر میخواهیم سرمایه گذاران حاضر به سرمایه گذاری در کشور ما شوند باید اصولی همچون تعیین قیمت خوراک برای دراز مدت، ایجاد زیرساخت به هزینه دولت و ثبات قوانین رعایت شود.
وی ادامه داد: چنانچه سه مورد یاد شده اصلاح نشود، از آن جا که سرمایهگذار نمیتواند آینده سرمایه خود را تضمین شده ببیند، احتمال میرود سرمایه گذاران میلی به سرمایه گذاری در ایران نداشته باشند؛ از این رو باید برای جذب سرمایه، تمهیداتی اندیشیده شود تا خطرها و ریسک سرمایهگذاری کاهش یابد، در غیر این صورت امکان جذب سرمایه حتی با لغو تحریمها برای ما وجود نخواهد داشت و هر روز شاهد آن خواهیم بود که سرمایهگذاران به سمت کشورهایی نظیر امارات و قطر و ... بروند.
معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی با اشاره به ظرفیت ٦٠ میلیون تنی تولید محصولات پتروشیمی در کشور گفت: بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته این ظرفیت تا پایان برنامه چشم انداز ٢٠ ساله به مرز ١٨٠ میلیون تن میرسد، البته تحقق این برنامه ریزی منوط به جذب سرمایه گذاران مناسب است.
انتهای پیام/