به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران؛ مطالعات نشان می دهند که کاهش مصرف نمک در پیشگیری از سکته مغزی، حمله قلبی و دیگر بیماری های قلبی عروقی موثر است. پزشکان همچنین تاکید کردند مبتلایان به دیابت بیشتر در معرض ابتلا به بیماری های قلبی عروقی هستند و بنابراین حتما باید رژیم غذایی خود را بیشتر و دقیق تر کنترل کنند و در مصرف نمک احتیاط بیشتری نمایند.
در یک بررسی که در استرالیا انجام شد پرسشنامه هایی میان تعدادی از مبتلایان به دیابت نوع 1 و 2 توزیع و میزان قندخون، فشارخون و سدیم در ادرار آنان اندازه گیری شد. از میان 143 شرکت کننده در این مطالعه، تنها یک سوم می دانستند نمک حاوی سدیم است و تنها 6 درصد آنان می دانستند که حداکثر مجاز مصرف نمک شش گرم در روز است.
همچنین در بررسی انجام شده در مورد بزرگترین نگرانی افراد شرکت کننده در مورد مواد خوراکی مشاهده شد که 65 نفر قند، 41 نفر چربی اشباع شده و 35 نفر چربی را و تنها 10 نفر نمک را بزرگترین نگرانی تغذیه ای خود می دانستند.
متخصصان استرالیایی همچنین در بررسی های خود دریافتند که به طور متوسط مبتلایان به دیابت نوع 1 میزان مصرف سدیم کمتری در مقایسه با مبتلایان به دیابت نوع 2 دارند و مردان نیز بیشترین مصرف کنندگان نمک هستند. موسسه ملی سلامت در آمریکا به افراد سالم توصیه کرده که مقدار کلی سدیم مصرفی خود را به 2300 میلی گرم در روز محدود کنند.
سیمرغ