سید فردین تقی زاده معاون پشتیبانی صندوق رفاه وزارت علوم تحقیقات و فناوری در گفتگو با
خبرنگار دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران گفت: طی اقدام جدید صندوق رفاه وزارت علوم در خصوص ارائه تسهیلات به زوجهای دانشجوی نابارور مقرر شد، رایزنیهایی با مرکز نازایی بیمارستان طالقانی دانشگاه شهید بهشتی صورت گیرد.
وی افزود: بر اساس این رایزنیها میزان هزینهها در ابتدا کاهش مییابد و تا آنجا که نهادهای حمایتی میتوانند حمایت میکنند، بنابراین اگر دانشجویان مشکل مالی داشته باشند قسمتی از هزینههای مربوط به دارو از طریق نهادهای حمایتی و در قالب وام بیمه بر طرف میشود، البته مقداری از این هزینهها نیز از طریق خود دانشجو پرداخت میشود.
تقی زاده تصریح کرد: با توجه به هزینههای بالای درمانی نازایی، باید ابتدا تعداد زوج های دانشجویی که نابارور هستند مشخص شود و اگر این تعداد کم باشد ما سعی میکنیم هزینه را به کمترین مقدار خود برسانیم.
وی اظهار داشت: البته اگر تعداد بالا باشد و نتوانیم بودجه لازم را تامین کنیم مجبور میشویم که قسمتی از هزینه را در قالب تسهیلات به صورت وام به زوجهای دانشجو بدهیم.
وی خاطر نشان کرد: دانشجویانی که دارای بیماری خاصی هستند میتوانند با مراجعه به معاونت دانشجویی دانشگاه خود از حمایتهای برخی از نهادهای حمایتی بهرهمند شوند.
انتهای پیام/