معاون اداری و پشتیبانی سازمان فنی و حرفه‌ای کشور گفت: طی 6 سال اخیر تعداد مراکز فنی و حرفه‌ای در سطح کشور 2 برابر شده و هر سال نسبت به سال بعد بودجه هزینه‌ای ما افزایش چشمگیری داشته، به گونه‌ای که از میانگین کشور نیز بیشتر بوده است.

2 برابر شدن تعداد مراکز فنی و حرفه ای کشوربه گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران از بیرجند؛ رهام کیایی افزود: طی چند سال اخیر نیروهای قراردادی سازمان فنی و حرفه‌ای کد دار شده و از امنیت شغلی نسبی برخوردار شدند.

معاون اداری و پشتیبانی سازمان فنی و حرفه‌ای کشور از اشتغال 4 هزار و 800 نیروی قراردادی در مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای سطح کشور خبر داد و افزود: حقوق این افراد 70 میلیارد تومان برآورد شده است.

کیایی با اشاره به تبدیل وضعیت مربیان حق‌التدریس و استخدام آنها گفت: در وهله نخست شناسایی مشمولان این آیین‌نامه مدنظر است که تعیین می‌کند افراد واجد شرایط در این آزمون چه کسانی بوده که از طریق خوداظهاری اطلاعات این افراد جمع‌آوری شده است.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس آیین‌نامه تبدیل وضعیت مربیان حق‌التدریس، کسانی قادر به شرکت در این آزمون بودند که تا پایان شهریور 91 با سازمان به عنوان حق‌التدریس کار کرده و در سال 93 نیز همکاری آنها ادامه داشته باشد.

معاون اداری و پشتیبانی سازمان فنی و حرفه‌ای کشور گفت: در حال حاضر 4 هزار و 876 مربی حق‌التدریس در سطح کشور شناسایی شده که در این قانون واجد شرایط استخدامی هستند.

کیایی افزود: مربیان حق‌التدریس واجد شرایط باید در زمان تبدیل وضعیت که پایان سال‌جاری است، دارای حداقل مدرک تحصیلی فوق‌دیپلم باشند.

وی با بیان اینکه 30 درصد نمره قبولی متقاضیان با مصاحبه تخصصی کسب می‌شود، یادآور شد: طی بررسی‌هایی که صورت گرفته حدود 4 هزار نفر از این افراد برای تبدیل وضعیت واجد شرایط خواهند بود.

معاون اداری و پشتیبانی سازمان فنی و حرفه‌ای کشور با بیان اینکه سازمان فنی و حرفه‌ای کشور 30 میلیارد تومان دیون پرسنل پرداخت کرده ، تصریح کرد: سقف پرداختی دیون پرسنل سالانه مبلغ 5 میلیارد تومان است که استان‌های مرزی و محروم در اولویت نخست این پرداخت‌ها قرار دارند.

کیایی به افزایش 38 درصدی بودجه سازمان فنی و حرفه‌ای کشور اشاره کرد و گفت: بودجه این سازمان در سال گذشته معادل 300 میلیارد تومان بود که امسال به 4 میلیارد و 100 میلیون تومان افزایش یافت.

وی تصریح کرد: طی 6 سال اخیر تعداد مراکز فنی و حرفه‌ای در سطح کشور 2 برابر شده و هر سال نسبت به سال بعد بودجه هزینه‌ای ما افزایش چشمگیری داشته، به گونه‌ای که از میانگین کشور نیز بیشتر بوده است.

معاون اداری و پشتیبانی سازمان فنی و حرفه‌ای کشور با تاکید بر اینکه مدل بودجه باید به گونه‌ای باشد که توافق جمعی در آن حاصل شود، افزود: اولویت پرسنلی در بحث اختصاص بودجه بیشتر لحاظ شده است.

معاون اداری و پشتیبانی سازمان فنی و حرفه‌ای کشور گفت: میزان بودجه مصوب‌شده در اختیار 32 کارشناس بودجه استان‌ها قرار گرفته تا با برنامه‌ریزی‌های مشخص و منسجم نسبت به در اختیار گذاشتن بودجه به مراکز استان‌ها اقدام شود.

کیایی یادآور شد: با توجه به اینکه در چند سال اخیر تورم بیشتر شده، به تبع آن نیازی که ما داریم بودجه سازمان رشد نداشته اما در هیچ سالی با افت بودجه‌ای هم مواجه نشدیم.
 
انتهای پیام/ح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.