سارا امیری بازیگر نقش اول فیلم «لاله» در گفتگو با خبرنگار
حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران در خصوص اولین تجربه بازیگری خود در این پروژه جنجالی گفت: این اولین تجربه بازیگری من به صورت حرفهای در یک پروژه بینالمللی بود که میتوانست پروژه خوبی باشد و هنوز هم من و دیگر عوامل حرفهای این پروژه به آن امیدوار هستیم.
وی در ادامه افزود: روند رو به پیشرفت «لاله» آنقدر خوب بود که هیچکدام از ما فکر نمیکردیم متوقف شود و مشکلی برایش ایجاد شود.
امیری در خصوص همکاری با افراد با تجربه در پروژه «لاله» عنوان کرد: همکاری در کنار افرادی چون رامینفر، تورج منصوری، ایرج شهرزادی و ... تجربه بسیار لذت بخشی بود چرا که این افراد پر از تجربه و نشاط هستند که حتی اگر پروژه به نتیجهای برسد یا نرسد در زندگی شخصی و هنری شما بسیار تأثیرگذار خواهد بود.
وی با بیان اینکه من تلاشم را برای انجام هرچه بهتر بخشی که به من به عنوان بازیگر نقش اول واگذار شده بود انجام دادم، ادامه داد: درست است که نتیجه کار را هیچوقت ندیدیم اما شنیدهها از عوامل حرفهای پشت صحنه و دوربین و همچنین پروانه پرتو به عنوان تهیهکننده فیلم که بسیار مدبرانه مدیریت میکرد و کارگردان که بدون در نظر گرفتن هیچ حاشیهای تلاش میکرد تا فضای صمیمی را به وجود آورد، حاکی از استاندارد و مدرن بودن این فیلم و فضای خوب و عالی حاکم بر ان است.
امیری اضافه کرد: واقعیت اینجا است که هم اسی نیکنژاد به عنوان کارگردان، هم من و کل عوامل با تغییر مدیریت خانه سینما و اتفاقات خوبی که در حال رخ دادن است به ادامه ساخت این پروژه امیدواریم.
این بازیگر جوان همچنین در مورد نقش خود در این پروژه بیان کرد: من از شخصیت «لاله صدیق» آن چیزی را میدانستم که در سناریو بود، در فیلمنامهای که نگارش شده، شخصیت «لاله» نمونه بسیاری از زنان قهرمان و اسوه ایرانی است و میتوان آنها را به بهترین شکل به تصویر کشید.
وی در پاسخ به سوالی درباره چگونگی انتخاب برای
همکاری با این پروژه گفت: کارگردان آمریکایی که با این پروژه همکاری میکرد
به دنبال زنی میگشت که به زبان انگلیسی تسلط کامل داشته و روحیات
مردانهای داشته باشد که من از طریق همکار عکاسم یعنی "پیام ایرایی" معرفی
شدم و بعد از تست گریم پس از گذشت حدود 3 ماه با من تماس گرفتند و همکاری
ما آغاز شد.
وی عنوان کرد: در ساخت پروژه «لاله» افراد بسیاری در داخل و خارج از کشور چندین ماه زحمت کشیدند و انرژی گذاشتند به امید اینکه این پروژه دیده خواهد شد که متأسفانه در یک حالت عجیب متوقف شد.
بازیگر نقش «لاله» اظهار داشت: هدف پروژه «لاله» نشان دادن تهران و ایرانی خوب، از شمال تا جنوب، مکانهای زیبا و لوکس آثار فرهنگی و... به زبان بینالمللی و همچنین به رخ کشیدن زیباییها و قدرت استعدادهای ناب ایرانی در همه زمینهها بود اما توقف آن، بهت و حیرت ما را در پی داشت و امیدواریم که اگر فرد یا افرادی قادر به باز کردن این گره هستند، تلاش خود را برای به ثمر رسیدن «لاله» انجام دهند.
این بازیگر جوان با بیان اینکه این فیلم قطعا بینندگانش را مشتاق سفر به تهران میکرد، گفت: قصد ما از تولید «لاله» مقابله با فیلمهایی مثل «آرگو» و «سیصد» نیست بلکه هدف ما نمایش بدون اغراق واقعیت موجود در ایران و زیباییهای کشورمان به همه جهانیان بوده است.
این بازیگر جوان در پاسخ به اینکه چند درصد از کار فیلم سینمایی «لاله» پیش رفته بود، اظهار داشت: حدود 90 درصد از کار انجام شد و فقط یک لوکیشن برای فیلمبرداری باقی مانده بود، مسابقهای را در آخر سناریو داشتیم که قرار بود همه بازیگران و عوامل در آن حضور داشته باشند که برای فیلمبرداری این صحنه، دکور پیست اتومبیلرانی فدراسیون آزادی با هزینه بالا ساخته شد اما متأسفانه تمام دکور به هم ریخت و همه سازههای آن را از بین بردند.
امیری افزود: من سه سال است که سکوت کردهام و این اولین باری است که درباره «لاله» حرف میزنم، اما در این مدت حتی یک عکس از گروه و پروژه «لاله» در رسانه منتشر نشد که بتوان حتی به عنوان خاطره از آن یاد کرد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: مشکلات زیادی در پروژه «لاله» به وجود آمده که در ابتدا باید آنها حل شود، به طور مثال باید معین شود که بازیگر نقش مربی لاله در ترکیه آیا حاضر به همکاری مجدد با پروژه هست یا نه، یا اینکه بازیگرخردسال فیلم که امروز بزرگتر شده را میتوان در پروژه گنجاند و همچنین مشکلات دیگری که به وجود آمده است، اما با همه این تفاسیر نگاه من به «لاله» مثبت است و فکر میکنم این اتفاقات و مشکلات قابل حل است و بخش ناتمام فیلم ساخته و در معرض نمایش مردم گذاشته خواهد شد.
انتهای پیام/