به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران از یزد؛ محمدحسین ملانوری گفت : در حال حاضر بیش از 150 واحد تولیدی سنتی و صنعتی در زمینه تولید
فرآوردههای کنجدی در حال فعالیت هستند که از این تعداد 18 واحد صنعتی و
مابقی به صورت صنفی مشغول به کارند
ملانوری افزود:از این تعداد واحد بیش از 80 درصد در شهرستان اردکان متمرکز هستند و عمده
محصولات تولیدی در این مجموعهها شامل حلوا ارده که حدود 50 درصد ، روغن
ارده و روغن کنجد حدود 30 درصد، ارده، کرم ارده، ارده شکلاتی و شیرینیهای
کنجدی و سایر مشتقات کنجد حدود 20 درصد است.
وی گفت بنا به
آمارهای موجود خرید کنجد کارخانجات استان چیزی حدود 35000 الی 40000 تن در
سال می باشد که تولید 2500 تن روغن کنجد و 55000 تن فراورده های کنجدی را
به همراه دارد که تنوع محصولات ، بهبود کیفیت و تنوع در انواع بسته بندی محصولات کنجدی از سیاست های عمده این مدیریت در این صنعت می باشد.
مدیر صنایع
کشاورزی سازمان جهادکشاورزی گفت :درحال حاضر بر اساس ضوابط وزارت بهداشت
(سازمان غذا و دارو) تولید کارگاهی ارده، حلوا ارده و روغن کنجد مشمول اخذ
شناسه نظارت بهداشتی می باشد و تولید سایر محصولا کنجدی مانند کرم کنجد،
ارده شکلاتی مشمول اخذ پروانه ساخت بهداشتی و مختص واحدهای صنعتی دارای
مسئول فنی دائم وآزمایشگاه کنترل می باشد.
انتهای پیام/ ا