وی تصریح کرد: برگ تازه کاسنی حاوی ویتامین "ث" فراوان بوده و از این رو مصرف آن التهابات لثه را که ناشی از کمبود این ویتامین است، بهبود میبخشد.
علیزاده ادامه داد: شربت تهیه شده از جوشانده ریشه کاسنی برای سرفه های خشک و مقاوم با خلط غلیظ توصیه میشود.
استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: مصرف دَم کرده برگ و یا ریشه کاسنی به مقدار یک فنجان قبل از هر وعده غذایی اثر تقویتی بر وی معده داشته و اشتها را زیاد میکند.
وی افزود: بهره گیری از عَرَق کاسنی برای طراوت و شادابی پوست و رهایی از جوش صورت تاثیرگذار است.
علیزاده تاکید کرد: عَرَق کاسنی در تصفیه خون موثر بوده و نوشیدن یک فنجان در یک لیوان آب سرد صبح و شب موثر است.
انتهای پیام/ح