به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران از اردبیل؛ علیاکبر حسنیان افزود: زراعت سویا با متوسط مصرف 120 تا 140 کیلوگرم بذر در هکتار در کنار مصرف کم آب سبب بهبود خاک و تولید پایداری زراعت بعدی میشود و چندین سال متوالی قابل کشت در یک زمین زراعی بوده و نیاز آبی این زراعت دریک سال زراعی 7 هزار متر مکعب است.
وی در مورد ارزش غذایی سویا بیان کرد: دانه سویا محتوی ویتامین E است که روی سلامت پوست و مو اثر دارد و از کم خونی جلوگیری میکند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پارسآباد همچنین تصریح کرد: فیبر موجود در سویا سبب کاهش وزن، کاهش کلسترول و تری گلیسیریدها و افزایش کارکرد روده بزرگ شده و از سرطان روده بزرگ جلوگیری می کند.
انتهای پیام/س