تحقیقات جدید نشان می‌دهد که نوزادان قادرند حالات و چهره والدین خود را از فاصله 30 سانتی متری ببینند.

به گزارش خبرنگار کلینیک  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران؛ محققان موفق شده‌اند برای اولین بار ادراک بصری نوزادان را در جهان احیا کنند.  باترکیب فناوری، ریاضیات و دانش‌ قبلی از ادراک بصری نوزادان آنها نشان دادند که کودکان چه مقدار از محیط اطراف خود را قادر به دیدن هستند.
نتایج نشان می‌دهد که نوزادان دو یا سه روزه می‌توانند چهره‌ها و حالات عاطفی اطرافیان را در فاصله 30 سانتی متری (فاصله بین مادر و کودک شیرخوار) درک کنند، که اگر این فاصله به شصت سانتی متر افزایش یابد تصاویر بصری شده و درک چهره‌ها برای نوزاد مبهم می‌گردد.

می‌توان ادعا کرد، نوزادان تازه متولد شده در روزها و هفته‌های اول قادرند به تقلید از اطرافیان حالت چهره خود را تغییر دهند و جزئیات محیط اطراف خود را دریافت کنند. بنابراین اساس می‌توان گفت که حرکات و جنبش ها کلید جهان هستند.

در گذشته پزشکان برای تخمین میزان دید نوزادان، از عکس‌ها و تصاویر استفاده می‌کردند اما در واقع دنیای حقیقی پویا بوده و آنها تصاویر را به عنوان حرکت تصور می‌کردند.

در واقع فهم و درک چیزهایی که در حرکت هستند راحتر از تصاویر می‌باشد. محققان فیلم‌های ضبط شده‌ای را از چندین تغییر حالت صورت افراد در معرض دید نوزادان و والدین قرار دادند. آنها معتقد بودند که اگر افراد بزرگسال قادر به تشخیص این تغییرات چهره نباشند ، نوزادان نیز نمی‌توانندآنها را درک کنند، شرکت کنندگان بزرگسال قادر بودند که در فاصله 30 سانتی متر حالات را تشخیص دهند که با افزایش این فاصله به 120 متر توانایی کشف این تغییرات را از دست دادند. این بدین معناست که توانایی شناسایی چهره بر اساس اطلاعات بصری در دسترس یک نوزاد تازه متولد شده در حد فاصل 30 سانتی متر خواهد بود.

انتهای پیام/

 

برچسب ها: نوزاد ، والدین ، شیرخوار ، چهره
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.