استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: مصرف روزانه ۱۰۰ گرم قارچ خوراکی، نیاز بدن به ویتامین ث را برطرف می‌کند و علاوه بر این، قارچ منبع بسیار خوب ویتامین ب1 و ب2 است.

مصرف قارچ خوراکی و برطرف شدن نیاز بدن به ویتامین ثبه گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران از تبریز؛ سعیده علیزاده افزود: قارچ‌های خوراکی، ‌بخصوص قارچ تازه حاوی مقادیر فراوان پروتئین مورد نیاز بدن است که از این نظر میزان پروتئین آن حدود دو برابر پروتئین اغلب سبزی‌ها و سایر حبوبات است.

وی تصریح کرد: مصرف قارچ خوراکی را در کاهش کلسترول خون و بهبود گردش خون در بدن مفید عنوان نموده اند.

علیزاده ادامه داد: تحقیقات اخیر نشان می دهد که قارچ های دکمه ای سفید می توانند احتمال خطر سرطان سینه و سرطان پروستات را کاهش دهند.

استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: قارچ مثل سایر سبزیجات دارای حدود 90 درصد آب است و کالری ایجاد شده توسط آن پایین است.

وی افزود: وجود کربوهیدرات و آهن در قارچ عاملی برای تقویت دستگاه ایمنی بدن است.

علیزاده تاکید کرد: قارچ باعث تقویت استخوانها شده و مصرف آن را برای برطرف شدن خستگی موثر می دانند.
 
انتهای پیام/ح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.