استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: افزودن دانه‌های تخم کتان به رژیم غذایی روزانه سبب افزایش سلامتی قلب و سلامت سیستم گوارش می‌شود.

سعیده علیزاده در گفتگو با گروه استانهای باشگاه خبرنگاران از تبریز؛ افزود: تخم کتان حاوی اسیدهای چرب امگا- 3 بوده و از این رو ضد التهاب است.

وی تصریح کرد: تخم کتان حاوی انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی از جمله اکثر ویتامین‌های گروه ب بوده و دارای منیزیم و منگنز نیز است.

علیزاده ادامه داد: تخم کتان از پوکی استخوان و تحلیل رفتن بافت استخوانی جلوگیری می‌کند.

استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: دانه‌های تخم کتان می‌توانند بیش از یک سال قابل مصرف باشند.

وی افزود: تخم کتان می‌تواند سبب کاهش کلسترول خون و همچنین پایین آمدن قند خون شود.

علیزاده تاکید کرد: فیبر محلول موجود در تخم کتان از افزایش پلاک در خون جلوگیری نموده و در نتیجه از تنگ شدن دیواره عروق خونی که می‌تواند منجر به افزایش فشار خون و در نهایت سکته و حملات قلبی شود، جلوگیری و پیشگیری نماید.
 
انتهای پیام/ ا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.