سعیده علیزاده در گفتگو با گروه استانهای باشگاه خبرنگاران از تبریز؛ افزود: تخم کتان حاوی اسیدهای چرب امگا- 3 بوده و از این رو ضد التهاب است.
وی تصریح کرد: تخم کتان حاوی انواع ویتامینها و مواد معدنی از جمله اکثر ویتامینهای گروه ب بوده و دارای منیزیم و منگنز نیز است.
علیزاده ادامه داد: تخم کتان از پوکی استخوان و تحلیل رفتن بافت استخوانی جلوگیری میکند.
استادیار گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: دانههای تخم کتان میتوانند بیش از یک سال قابل مصرف باشند.
وی افزود: تخم کتان میتواند سبب کاهش کلسترول خون و همچنین پایین آمدن قند خون شود.