میزان آستیگماتیسم تجویز شده در عینک از شاخص‌های مهمی است که در میزان تطبیق و عادت پذیری افراد نسبت به عینک‌های تجویزی نقش تعیین کننده‌ای را ایفا می‌کند.

دکتر محمد کی‌پور اپتومتریست در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران گفت: برخلاف تصور برخی از عامه مردم که آستیگماتیسم را نوعی بیماری چشمی به حساب می‌آورند و تلقی و روی کرد واقع بینانه ای نسبت به این عارضه ندارند. 

وی افزود: اصطلاح آستیگماتیسم صرفا به نوعی عیب انکساری اطلاق می‌گردد و ناشی از انحنای غیر طبیعی و نابرابر قرنیه در راستای نصف النهارهای مختلف می‌باشد که به ایجاد اعوجاج و تاثیر شبکه ای منجر می‌گردد و تنها از طریق عدسی‌های نوریک و یا عمل های جراحی انکساری اصلاح می‌گردد و وجود‌‌ آن هیچ گونه عوارض مهلکی را برای سلامت سیستم بینایی فرد بوجود نمی‌آورد. 

کی‌پورتاکید کرد: برای تضمین دید واضح و راحت و کاستن از سردردهای مرتبط و اختلالات دید باید به تصحیح زودرس آستیگماتیسم مبادرت نمود و این نوع عیب انکساری را مرتفع ساخت تا فرآیند انطباق و سازگاری با عینک با سهولت و صحت طی گردد. 

وی خاطر نشان کرد: تصحیح آستیگماتیسم با ظرافت و بر مبنای ملاحظات و پارامترهای مرتبط با نوع آستیگماتیسم و سن افراد صورت پذیرد و در بسیاری از موارد تجویز میزان آستیگماتیسم در افراد بصورت تدریجی و در جریان ویزیت های متوالی صورت می‌گیرد و مراجعین بهتر است تا نسبت به میزان آستیگماتیسم تجویزی در نسخه‌ها در طول هر ویزیت آگاهی‌های لازم را کسب کنند تا بهتر با عینک‌های جدید خود سازگار شوند. 

وی در پایان گفت: میزان آستیگماتیسم تجویز شده در عینک از شاخص‌های مهمی است که در میزان تطبیق و عادت پذیری افراد نسبت به عینک‌های تجویزی نقش تعیین کننده‌ای را ایفا می کنند. 




انتهای پیام/ 
 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار