خسروی عضو کمیسیون عمران مجلس در گفتگو با خبرنگار
حوزه راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه طرح مسکن اجتماعی در بسیاری از کشورهای خارجی از جمله آلمان، انگستان و مصر اجرایی شده و موفق نبوده است، گفت: در آن زمان بسیاری از صاحبان طرح مسکن اجتماعی حاضر بودند بر سر قبرها بنشینند ولی وارد خانههای مسکن اجتماعی نشوند.
وی در ادامه افزود: این واحدها به دلیل کوچک بودن متراژها و داشتن واحدهای زیاد برای ساکنان خود شرایط سختی را فراهم میکرده است.
عضو کمیسیون عمران مجلس اظهار داشت: یکی از اصلیترین دلایل شکست این طرح به آن دلیل بود که دارای امکانات مشترک از جمله سرویسهای بهداشتی برای ساکنان خود بوده است.
خسروی با اشاره به اینکه طرح مسکن اجتماعی در ایران ضربالاجلی برای حل مشکلات مسکن در کشور است، گفت: ساکنان مسکن باید دارای واحدهایی باشند که آرامش برای آنها از لحاظ ابعادی و متراژی فراهم کنند.
وی یادآور شد: واحدهای مسکن اجتماعی به دلیل کمبود متراژها و رفت و آمدهای مشکل شاید نتوانند آرامش را برای متقاضیان فراهم کنند.
عضو کمیسیون عمران مجلس در ادامه خاطرنشان کرد: در صورتی که دولت بتواند از دستورالعملهای موجود در قانون از جمله ساختمانهای استیجاری از جمله پیش فروش آپارتمان و زمین و مسکن را رعایت کند هیچ مشکلی از لحاظ مسکنی برای کشور ایجاد نمیشود.
وی یادآور شد: متأسفانه در حال حاضر دولت از این قوانین جهت بهبود وضعیت مسکن استفاده نکرده است.
انتهای پیام/