دلهایی که پشت چشمهای بسته می توانند دنیارا به قشنگی چشم های باز ببیند و زیبایی آن را لمس کرده نابینایی اگر چه به ظاهر انسان را ازدیدنی های دنیا محروم می کند .
اما این افراد با دل های روشن و پاک خود دنیا را می بینند و فعالانه در اجتماع حضور دارند و در بسیاری از صحنه های اجتماعی گوی سبقت را از افراد بینا ربوده اند و به مدارج عالی رسیده اند به همین خاطر گروه سین جیم این بار به سراغ روشن دل کردستانی رفته که افتخارات فراوانی از جمله حافظ کل قرآن کریم، پذیرش در مطع کارشناسی ارشد دانشگاه سراسری با رتبه سه رقمی و تاسیس کتابخانه روشن دلان دانشگاه کردستان را در کارنامه خود دارد.
سین: خودتان را معرفی بفرمایید.
جیم: بنده عرفان سلیمی متولد 1356 در شهرستان سنندج هستم.
سین: آقای سلیمی، بفرمایید که از چه سنی تصمیم به ادامه تحصیل گرفتید؟
جیم: من تحصیلات ابتدایی خود را در 17سالگی یعنی سال 74 شروع کردم و توانستم در سال 81 با رتبه سه رقمی در رشته کارشناسی ارشد ادبیات عرب وارد دانشگاه کردستان شوم و در سال 88 از پایان نامه خود دفاع کنم.
سین: چه عواملی باعث آن شد تا در راه تحصیل گام بردارید؟
جیم: تشویق خانواده و رفتن در مسیر و خط هایی که اطرافیانم در زمینه ادامه تحصیل به من دادند.
سین: یکی از افتخارات شما تاسیس و راه اندازی اولین کتابخانه نابینایان در دانشگاه کردستان است، شما با چه انگیزه ای تصمیم به تاسیس این کتابخانه گرفتید؟
جیم: با توجه به اینکه بنده اولین دانشجوی نابینای دانشگاه کردستان بودم، و با چالش های زیادی درزمینه مطالعه روبرو بودم.همین امر باعث شد بعد از پایان تحصیلاتم این چنین کتابخانه ای را برای خدمت رسانی به نابینایان تاسیس کنم.
سین: با تاسیس این کتابخانه چه اهدافی را دنبال می کنید؟
جیم: قصد من آن است که زمینه ای را فراهم سازم که علاوه بر بهره مند ی نابینایان از منابع مطالعاتی ، این جرات در آنها ریشه بدواند که به قابلیت های خود باور داشته باشندو جامعه نیز بتواند به توانمندی های آنها اعتماد کند.
سین: این کتابخانه در چه سالی تاسیس شد، چند عضو و چند جلد کتاب در این کتابخانه وجود دارد؟
جیم: این کتابخانه در سال 88 تاسیس شد، هفت نابینا عضو این کتابخانه هستند و توانستیم در این مدت سه هزار عنوان کتاب را در قالب کتاب صوتی و بریل نگهداری کنیم.
سین: انتظار شما به عنوان یک روشندل از دنیای اطرافتان چیست؟
جیم:من دوست دارم انتظاراتم را در قالب تشکر از جامعه ای که در آن زندگی می کنم ابراز دارم به نظر من عموم مردم ما، مردم متعهدی نسبت به افراد نابینا هستند
سین: پیروزی چیست؟
جیم: توانایی گذشتن از یک شکست تا رسیدن به پیروزی.
سین:آقای سلیمی بفرمایید که نابینایی تنهایی به بار می آورد؟
جیم: خیر به هیچ وجه موافق این قضیه نیستم، چون افراد نابینا از موهبت ها و فرصت های خاص برخوردار هستند؛ خود این مواهب الهی باعث می شود که افراد نایبنا بسیار سریع به آن رشد مورد نظرشان برسندو در واقع به جرات می توان گفت آن تنهایی که محصول قرن بیستم است مشمول حال نابینایان نمی شود.
سین : با توجه به اینکه شما حافظ قرآن کریم هستید بفرمایید این مسئله چقدر در موفقیت شما تاثیرگزار بوده است؟
جیم: قرآن درس و قانون زندگی است و بهره گیری از آموزه های ان موجب تکامل انسان و موفقیت در مسیر زندگی خواهد شد
گزارشی: گل آرا ظاهری
انتهای پیام/ ا