حمید کارگر افزود: پیش از این فرش تبریز با همت مرکز ملی فرش ایران در سازمان جهانی مالکیت معنوی به ثبت جهانی رسیده بود و این بار این شهر به عنوان شهر خلاق فرش نیز به ثبت جهانی می رسد.
وی با تقدیر از همراهی معاونت صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی گفت: برای پاسداری از داشته های فرهنگی و هنری کشورمان باید از همه ظرفیت های موجود بهره برد و پیشنهاد اخیر هم از همین منظر مورد استقبال مرکز ملی فرش ایران قرار گرفت.
کارگر ادامه داد: با هماهنگی های انجام شده، رییس منطقه آسیا و اقیانوسیه در شورای جهانی صنایع دستی به تبریز سفر کرد و با هماهنگی های انجام شده بین استانداری، اداره کل میراث فرهنگی، سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی و دانشگاه هنر اسلامی تبریز از نزدیک با توانمندی و ویژگی های این منطقه در حوزه فرش دستباف آشنا شد.
سرپرست مرکز ملی فرش ایران اظهار امیدواری کرد این بازدید و تلاش ها به ثبت جهانی تبریز به عنوان شهر خلاق فرش بینجامد.
حمید کارگر همچنین در پاسخ به پرسشی درباره جدایی کنونی دو مقوله فرش و صنایع دستی در بخش دولتی گفت: هرچند که کنار هم قرار گرفتن این دو مجموعه به صورت ایجاد سازمانی مستقل برای هدایت، سیاستگذاری و تولی گری فرش و صنایع دستی خواسته بسیاری از فعالان این بخش است اما در شرایط، زیبنده دولت تدبیر و امید نیست که مانند دولت گذشته در دام نزاع های بین سازمانی بیفتد و ما به هم افزایی فکر می کنیم.
انتهای پیام/