وی تصریح کرد: از مرحله توليد می توان با تبديل مواد غذايی به موادی با قابليت نگهداری و عمر مفيد بيشتر، ضايعات محصولات را كاهش داد.
ایرانی فام ادامه داد: بخشی از ضايعات محصولات کشاورزی به ويژه محصولات اساسی مربوط به نحوه مصرف بوده كه با اصلاح در شيوه مصرف اين محصولات اساسی، گامی مؤثر در زمينه كاهش ضايعات برداشته شود.
وی افزود: تحقق آن نيازمند عزم ملی و راهنمايی كارشناسان متخصص در اين بخش است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: روند افزايشی ضايعات مواد غذايی، يكی از چالش های جدی اكثر كشورها به ويژه، كشورهای در حال توسعه محسوب می شود.