هدایتالله میرمراد زهی عضو کمیسیون کشاورزی در گفتگو با خبرنگار
حوزه کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران در خصوص کاهش 81 درصدی تولید چای و کیفیت آن اظهار داشت: ذائقه ایرانی استفاده از چای خارجی همراه عطر و اسانس است در حالی که باید اولویت اول را در مصرف چای داخلی قرار دهیم که متأسفانه وجود برخی واسطهگران و دلالان به سبب منفعت و رانت چای خارجی سبب آسیب به کشاورزان شده است.
وی گفت: چایکاران در سال گذشته نتوانستند چای خود را به فروش رسانند که این امر سبب از بین رفتن انگیزه آنها برای تولید شده است.
میرمراد زهی در ادامه بیان کرد: حمایت دولت از نظر تأمین نهادههای مورد نیاز و خرید تضمینی بازار فروش در افزایش تولید موثر خواهد بود.
وی بیان کرد: در بحث کیفیت چای داخلی باید تحقیقات لازم در جهت رسیدن به استاندارد و کیفیت بالا را داشته باشیم.
عضو کمیسیون کشاورزی در پایان تصریح کرد: با رقابتی کردن کیفیت چای ایرانی با خارجی، فرهنگسازی استفاده از تولید داخل نظارت در کیفیت و بستهبندی محصول قطعا نیازی به واردات نخواهد داشت.
انتهای پیام/
واسطه ها افتاد دارند به قيمت گران به مردم مي دهند بايد در قيمت توجه شود