وی افزود: هم رنگهای طبیعی و هم رنگهای مصنوعی در غذاها استفاده میشود، نکتهای که در این مورد وجود دارد این است که استفاده بیش از حد این مواد در افراد مستعد میتواند موجب چاقی شود.
دکتر فرهبخش خاطرنشان کرد: اما مشکلات مهمتر در ارتباط با این مواد این است که بسیاری از آنها باعث انواع و اقسام سرطانهای گوارشی مثل سرطان روده، ریه و علی الخصوص کبد میشود.
وی افزود: بهعنوان مثال مادهای به نام تارترازین در زعفرانهای وارداتی از عربستان که به نام صفارالزعفران معروف است، وجود دارد که متاسفانه چیزی غیر از مواد رنگین شیمیایی ناخالص نیست و زائران باید در خرید آن دقت کنند.
انتهای پیام/