محسن پیر هادی عضو کمیسیون نظارت حقوقی شورای شهر در گفتوگو با خبرنگارحوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اتلاف زمان شورای شهر برای بررسی گزارش تلفیق بودجهی سال 89 شهرداری اظهار کرد: روند فعلی را برای بررسی گزارش تلفیق سال 89 شهرداری قبول ندارم چرا که بررسی گزارش 5 سال گذشته نتیجهی مثبت و کارآمدی را برای شورای شهر ندارد.
وی با اشاره به عملکرد شهرداری برای امور جاری تصریح کرد: عملکرد شهرداری بر پایهی امور جاری است، بدین ترتیب باید نظارت اعضای شورا نیز به صورت جاری و زود هنگام انجام شودبه طوری که گزارش حسابرسی و تفریغ بودجه باید زودهنگام به شورا تحویل داده شود و در حال حاضر حسابرسی و بررسی گزارش تلفیق وتفریغ سال 89 شهرداری نتیجه مملوسی نخواهد داشت و منجر به اتلاف زمان برای شورای شهر است .
عضو کمیسیون نظارت حقوقی شورای شهر با بیان اینکه انحراف بودجه به دلیل حجم عملیات بالای شهرداری در این گزارش است،گفت: حجم عملیاتی شهرداری تهران بسیار زیاد است و قطعا انحراف بودجه و ابهام و مغایرت در گزارش وجود دارد.
وی افزود :مطالبه شورا در این زمینه کوتاه کردن فاصله گزارش و بررسی در شورای شهر است تا بتوانیم اصلاحات در بودجه سال های آتی را اعمال کنیم.
پیرهادی با اشاره به عدم کارآمدی بررسی گزارش تلفیق سال 89 شهرداری تاکید کرد:در حال حاضر بررسی گزارش تلفیق شهرداری مشکلی را حل نمیکند و با اصلاح اسناد نمیتوان به نتیجه مطلوبی در این زمینه دست یافت و باید بهطور همزمان به حسابرسی تفلیق و تفریغ ، نظارت بودجه پرداخت تا بتوانیم رویکردهای اصلاح بودجه و برنامه ریزی را پیگیری و اعمال کنیم.
وی افزود: بررسی گزارش تلفیق و تفریغ
شهرداری برای کارآمدی در بودجههای سال آینده صورت میگیرد، بدین ترتیب باید این گزارش با تفاوت چند ماهه نسبت به سال قبل انجام شودتا اشکال و انحراف بودجه در سال آینده یا همان سال را بتوان اصلاح کرد.
عضو پارلمان شهری در ادامه با اشاره به اختصاص مدت زمانی کوتاه برای بررسی این گزارش تصریح کرد: مدت زمان کوتاهی را به بررسی 5 سال گذشته اختصاص دهیم تا بتوانیم بررسی تلفیق سال 93 و 94 برسیم چراکه در حال حاضر بررسی گزارش سال گذشته میتواند بسیار کارآمد تر برای شهر باشد.
پیرهادی در ادامه گفت: 47 صفحه ایراد به گزارش سال 89 وارد شده که، بسیاری از آنها از سوی شهرداری پاسخ داده شده و مغایرت گزارش در جابه جایی اعتبار بوده است.
وی ادامه داد: شورا و شهرداری هر دو از مولفههای مهم وتاثیرگذار در تاخیر ارائهی گزارش تلفیق محسوب میشوند .
پیر هادی در پایان گفت: برنامهریزی و نظارت و مدیریت کارآمد در این زمینه میتواند موثر در عدم تاخیر ارائه گزارش تلفیق شهرداری محسوب شود که امیدواریم با برنامهریزی مناسب بتوانیم گزارش چند ساله گذشته را تا پایان سال بررسی کنیم.